DD Tips Färjestad 7/6

Publicerad på 7 Jun 2021 - 15:47

DrTrav

DrTrav

7 Jun 2021 - 15:47

DD Tips Färjestad Måndag 7/6

DD1: 6 Hipster Am.
DD2: 1,3,4,5,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 6 Hipster Am. Han kommer med en färsk seger i bagaget och då gjorde han det mycket imponerande när han drog på i ledningen och vann via 1.11 sista 700m. Noterbart är också att tränaren Stefan P Pettersson har bra form på hela stallet för dagen vilket såklart är en faktor att ta hänsyn till. Hipster Am är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet och kusken prickar starten från sitt springspår, därifrån blir han sen svårslagen. Spik.

Motbud
9 Ottens Hero är en av två hästar från stall Daniel Redén i loppet. Denna fyraåring kommer med två raka segrar på kontot och har aldrig slutat sämre än trea på sina totalt tio starter i karriären. Ottens Hero har visat att han är allround och går från olika positioner. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bakspår i volten, men ska ändå inte räknas bort vid gardering.

Den andra hästen från stall Daniel Redén är 7 Epimetheus. En individ som gör det bra varje gång och är ofta med långt framme i loppen. I den senaste starten var man ute bland tufft sällskap i ett kval till Konung Gustaf V:s Pokal. Från ett intressant springspår ikväll kan Ulf Ohlsson som sitter i vagnen hitta en bra position från start. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 6 Hipster Am.
Spets efter 500m: 6 Hipster Am.
Skrällen: 7 Epimetheus.
Ranking: A 6 B 9,74,10,11,3,1 C 2,5,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
10 Vae Victis Club är en sjuåring som imponerade vid första framträdandet i för Daniel Redén. Därefter har det gått lite grus i maskineriet och framgångarna har uteblivit. Det har bland annat blivit galopp i de tre senaste starterna. Detta gör att Vae Victis Club är svår att räkna på inför ikväll. Men kapacitetsmässigt är det en fin individ som står sig bra i loppet. Sköter sig Vae Victis Club ska det vara bra segerchans i loppet.

4 Betting Rebel är en sjuåring som visat sig trivas bäst när han får tåga på framme i ledningen. Skulle han komma dit ikväll blir man inte lätt att plocka ner. Formen är dock ett frågetecken vilket gör att chanserna försämras något.

5 Jaques Noir är ojämn i sina prestationer men han besitter hög högsta nivå. Till kvällens start maxar man i balansen och då det blir barfota runt om och amerikansk vagn vilket är intressant. Streckas på systemet.

1 Baritone Artist gör ikväll comeback efter ett längre tävlingsuppehåll, vilket gör att han är svårbedömd. Men utgångsläget är passande och Baritone Artist kan öppna bra från start. Är bara formen någorlunda i ordning är detta en häst som gör upp om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 4 Betting Rebel
Skrällen: 5 Jaques Noir
Ranking: A 10,4 B 5,1,3,6,2 C 8,7,11,9

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto