DD Tips Färjestad Fredag 10/4

Publicerad på 8 Apr 2020 - 22:17

DrTrav

DrTrav

8 Apr 2020 - 22:17

På fredag så avgörs Dagens Dubbel spelet på Färjestad och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Färjestad Fredag 10/4
DD-1: 5,6
DD-2: 3,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
6 Digital Summit vann lekande lätt från ledningen näst senast och det följde han upp med en stark andraplats bakom Ultion Face från dödens. Han kan kliva iväg bra från start så här kan det bli tidig ledning och kommer han lättvindigt till ledningen så är det hästen att slå.

5 Ivan B.R. har vunnit fyra av sju starter hittills. Årsdebut nu men kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt barfota runt om för första gången och även jänkarvagn för första gången.

8 Fort Knox har vunnit 6 av 8 starter i karriären och kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Iskallt läge men med lite klaff så besitter han gott kunnande och kan då vara med och kriga om segern.

11 Kinky Boots var mycket vass i årsdebuten när han fick vandra först i tredjespår en stor del av loppet men han hade ändå inga problem med att gå undan till en överlägsen seger. Tråkigt utgångsläge men men blir det ett uppskruvat tempo på loppet så kan han överraska.

1 Arnie Express vann säkert från ledningen senast.Tuffare motstånd nu men han kan få ett bra lopp i spets eller vinnarhålet här och kan då vara långt framme igen.

4 Exodus Brick blev trea i Kriteriet ifjol bakom Power och Brother Bill. Han har inte gått några banjobb och ska gå med skor i comebacken så det kan bli tufft att räcka till seger.

9 Ubiquarian Face gick barfota bak i de sex sista loppen ifjol men nu ska han gå med skor runt om i årsdebuten här. Han kommer behöva loppet och man ligger lågt från stallet därav att han rankas så långt ner.

Ranking DD-1: A 6,5 B 8,11,1,4,9 C 2,7,12,10,3

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
3 Missle Hill gjorde sju starter under sin debutsäsong på svensk mark för Daniel Redén och han var aldrig sämre än trea. Intressant årsdebut nu från ett fint utgångsläge. Han är snabb iväg så jag tror att det är ledningen som gäller här och skulle han nå täten smärtfritt så kan det räcka långt.

9 Zarenne Fas var väldigt duktig när han segrade i Grosser Preis von Deutschland i Hamburg i höstas. Efter det var han i Frankrike för två starter men där hade han ingen lycka. Med en vettig rygg att gå i och lite hjälp med tempot så har han en härlig speed som biter bra till slut.

2 Max Brady har inte startat sedan han slutade oplacerad i Europaderbyt på Vermo i höstas. Trevligt utgångsläge och han är startsnabb men det kan saknas lopp i kroppen.

7 Forfantone Am avslutade fjolåret på bästa vis när han tog hem Breeders' Crown finalen. Årsdebut nu från ett dåligt läge men med lite klaff så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit direkt i återkomsten.

5 Evaluate gör som de flesta andra hästarna i fältet årsdebut men han rapporteras ha tränat fint under vintern. Han kan kliva iväg bra från start och kan utmana i kampen om ledningen så kan han ramla ner i en bra position så kan han vara med långt framme.

8 Patent Leather var fin i ett banjobb förra veckan meddelar Frode Hamre men från det här utgångsläget blir det tufft.

Ranking DD-2: A 3,9 B 2,7,5,8,10 C 6,1,4

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto