DrTrav

DD Tips Färjestad Lördag 7/3

4 Mars 2020 - 14:36

Dagens Dubbel spelet avgörs på Lördag på Färjestad och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Färjestad Lördag 7/3
DD-1: 3,5,6,9
DD-2: 5 Il Duce Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
6 Milord har varit duktig och har tagit tre raka segrar på sistone. Han satt en bit ner men spurtade vasst och fångade in Il Mio Hooligan som hade knäckt ledaren till seger senast. Med en lyckad start från springspåret här så borde han kunna ramla ner i en hygglig position och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Högstenastalldräng fick aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter näst senast. Gången efter det så fick han ett omöjligt lopp men höll mycket starkt till femteplatsen bakom I.T.Inventor. Ställer inte femtespåret i volten till med problem så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

3 Betting Rebel har mycket bra form. Han svarade för en stark prestation senast när han plockade ner den ledande Al's Orlando Boy från dödens till seger. Han trivs bäst när han är med i den främre träffen så jag tror att Ulf Ohlsson söker spets eller dödens här och då kan han vara med och göra upp om segern igen.

9 Corleone D.K. blev fast med sparade krafter näst senast och gången efter det så fick han ett tufft lopp i dödens över lång distans och orkade inte riktigt. Kan Henna Halme hitta en bra rygg att gå i så kan han bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

1 Personal Goals var duktig vid en överlägsen seger näst senast. Gången efter det hade han innerspår i volten och det löste sig inte utan slutade med en galopp när han körde upp i vagn och det var gott om krafter kvar i det läget. Det kan bli problem från det här läget igen men skulle han ta sig loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här.

4 Indy D. agerade segt i Klass II finalen senast. Upp en klass nu och har dessutom ett snävt spår i volten nu men kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 6,5 B 3,9,1,4,8,2,7 C 10,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Il Duce Boko har varit väldigt bra och ståtar med fyra raka segrar. Han var senast ute i Klass II finalen på Solvalla och kördes då fram utvändigt om den ledande Global Venture i ett tidigt skede och hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Det är tuffare motstånd nu för han har gått upp i bronsdivisionen men han är stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och jag tror han är bra nog att han kan vinna det här loppet från dödens med om det skulle bli aktuellt.

4 Star Costashorta är väldigt startsnabb och trivs allra bäst i ledningen så kommer den hästen till ledningen så vill man nog köra i spets. Han har tagit de flesta av karriärens tidigare vinster från ledningen och han växer en klass på barfotabalansen som det blir nu.

9 Guillaume Boko gjorde ett par starter nere i Frankrike med en tredjeplats som bästa resultat. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

10 Princess S.W. är ett tufft sto som nu möter hårt motstånd i form av hingstar och valacker. Hon har tagit två raka segrar och kan Peter Untersteiner komma igenom rätt så vettigt från bakspåret här så kan hon ha vissa möjligheter här men det kan bli tufft att ta en ny seger här.

7 Allaway G.T. gjorde comeback i december ifjol efter drygt ett års frånvaro från tävlingsbanorna. Han har inlett året bra med två raka segrar och blir allt bättre. Dåligt läge här men om Erlend Rennesvik kan hitta en vettig position så kan han duga en bit mot det här gänget.

Ranking DD-2: A 5 B 4,9,10,7,1,2,3,11 C 6,12,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:45  Lopp 5: Tabasco C.D.
Trav - Solvalla - Vinnare
3.65
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93

Livestreaming