DD Tips Färjestad Måndag 8/6

Publicerad på 8 Jun 2020 - 14:49

DrTrav

DrTrav

8 Jun 2020 - 14:49

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Färjestad. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Färjestad Måndag 8/6
DD1: 6 Kinky Boots
DD2: 1,5,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
6 Kinky Boots har vunnit 7 av 12 starter. Han avgjorde rätt enkelt till seger senast. Här tror jag att han kan bli släppt till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag loppet är över. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

7 Global Viscount har springspår och han är snabb iväg ur volten så jag tror han kan ta spets initialt. Jag tror dock att man är intresserade av att släppa isåfall och får han sedan en lucka till slut så kanske han kan gå i närkamp med den stora favoriten.

9 Choco Garline var riktigt bra vid vinsten näst senast. Betydligt sämre när han gick med skor senast. Nu blir det barfota runt om igen och då är han vassare så med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på loppet.

3 Mago har varit borta länge och ska ut i årsdebut här. Hittar Mikael J Andersson ner i ett hyggligt slagläge så kan han duga en bit mot det här motståndet direkt i comebacken.

4 A Deal Is A Deal avgjorde till en säker seger i ett billigt lopp näst senast. Gången efter det så höll han positivt som trea i ett lopp som vanns av Mister Selfie. Dåligt läge i volten nu men löser Erik Berglöf det momentet så kan han överraska här.

Ranking DD-1: A 6 B 7,9,3,4,10 C 12,11,5,8,2

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
1 Flash Håleryd är härdad mot tufft motstånd i silverdivisionen. Han är startsnabb och får Björn Goop i vagnen för första gången. Med en bra start här så kan det bli ledningen och skulle det bli på det viset så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Mack Dragan kommer med en härlig form till den här starten. Bakspår över sprinterdistans är inte det bästa men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

5 Västerbo Exact försvann med en startgalopp senast. Felfri nu så är han snabb iväg och då kan det bli en kamp om ledningen här men får han dödens istället så blir det tuffare att vinna loppet.

12 Urban Kronos har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad med det loppet i kroppen. Han avslutade då positivt i skymundan. Iskallt läge igen men löser det sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

10 Don't Mind Me var på väg att trycka sig till spets i comebacken senast men då blev det galopp in i den första kurvan. Synd på spåret nu för han är snabb ut men det kan bli bra tempo på tillställningen och då kan han vara gynnad av det.

11 Jake debuterar i ny regi för Daniel Redén. Det blir första starten på svensk mark nu men han gjorde det bra i kvalloppet. Med lite klaff så kan han överraska här.

Ranking DD-2: A 1 B 9,5,12,10,11,3,2,6 C 8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto