DD Tips Gävle

Publicerad på 28 Okt 2020 - 23:26

DrTrav

DrTrav

28 Okt 2020 - 23:26

DD-tips Gävle torsdag 29/10.

DD-1 4.11.14
DD-2 2 Åsrud Vilja

 3 rader x 80kr = 240kr

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
Spelbolag med fasta odds på trav:

Dagens Dubbel-1 2140m Auto

14 Elsa Mearas är ett duktigt sto som besitter än fin avslutning när man får gå i ryggar och spara på speeden. Man var lite sämre sist efter ett lopp invändigt där man fullföljde loppet i ryggar hela vägen in i mål. Näst senast gick man en rapp avslutning då man segrade på v75 i Skellefteå. Precis som vid den segern är man i skrivande stund anmäld barfota runt om igen och hittar man bara ner i en vettig position inför slutrundan här så har man goda chanser att segra igen. Mitt förstastreck i loppet. 

4 Gloria Sisu har jag jagat ett tag nu och man gör alltid gedigna insatser utan att få sätta nosen först men det känns som en tidsfråga innan det lossnar för hästen och man vinner lopp igen. Man är hygglig från start och även om det blir svårt att ta en längd på Lothusatena och dessutom hålla ut 5 Isa så bör man kunna hitta en bra position i andra spår här. Blir det dessutom lite körning mellan 2 & 5 så finns fina möjligheter för en bra placering här. 

11 Lisa S.E har hittat sitt livs form och precis som Elsa Mearas så har man sin starkaste bit tillslut och går hela vägen in i mål. Med bra tempo på tillställningen fäller man många här. Näst senast såg man riktigt fin ut när man vann från rygg ledaren efter att spetsat initialt för att sedan släppa ledningen. Hästen går bäst i ryggar och läget behöver inte vara fel här och man gör upp om det igen om formen är intakt.   

Min Vinnare: 14 Elsa Mearas
Spets efter 500m: 5 ISA
Min Skräll: 4 Gloria Sisu
Rankingen: A:14.11.7.4.12 B:2.5.3.6.1 C:10.13.8.15 

Dagens Dubbel-2 2140m Auto 

Ett mycket fint kallblodslopp avslutar omgången och det är svårt att tro något annat än att Åsrud Vilja är klar favorit att vinna loppet efter spårlottningen. Man kommer från två raka segrar och man har sett fortsatt mycket formstark ut. Det tioåriga stoet är ett av de bästa kallbloden vi har för dagen och med gynnsam spårlottning för detta snabba kallblod så sitter man i spets tidigt och därifrån så ska det vid sunda vätskor vara toppchans att leda detta lopp från start till mål. Det saknas inte motstånd då det finns några formstarka och intressanta motbud men det känns ändå som en trygg spik att luta sig emot i omgången. 

9 Tangen Haap har nog aldrig varit bättre än vad Björn Karlsson 11-åring är för dagen. Man kommer från 3 raka segrar där man vunnit på imponerande vis. Senast tog man över ledningen efter en bit och vann i lätt stil och gången innan dess vann man utvändigt ledaren på ett minst lika säkert sätt. Nu har man dock ett besvärligare läge och en tuff konkurrent i Åsrud Vilja på framspår och man är dessutom i skrivande stund anmäld med skor så det känns som att uppgiften känns övermäktig denna gång. Tangen Haap kommer med all sannolikhet vara med långt framme i loppet men jag tror inte att man slår Åsrud Vilja denna gång. 

Den som jag tycker ska bli roligast att se i loppet är 5 åriga talangen (och framtida stjärnhästen?) 8 Ängsborken som har imponerat sen han kommit tillbaka från sina skadeproblem. Hästen gjorde comeback för två starter sedan efter lång frånvaro och vann på ett imponerade sätt när man plockade ner duktiga Våler Nikolaj utan större bekymmer och senast vann man som favorit från ett besvärligt utgångsläge efter en offensiv styrning. Det ska bli väldigt kul att se hästen mot detta motstånd och det är verkligen en häst som kommer vara intressant att följa de närmaste åren om hästen får vara skadefri. Det är långsökt att tro att hästen ska vinna denna gång och man meddelar från stallet att man är inne på att ge hästen ett snällare lopp denna gång men det ska bli oerhört intressant att följa denna jättetalang i framtiden. 

Min Vinnare: 2 Ålsrud Vilja
Spets efter 500m: 2 Ålsrud Vilja 
Min skräll: 8 Ängsborken
Rankingen: A:2 B: 9.8.6.7.5 C:3.4.1.10.11.12   

Lycka till med spelet 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto