DD Tips Gävle 1/4

Publicerad på 1 Apr 2021 - 11:35

DrTrav

DrTrav

1 Apr 2021 - 11:35

Dagens Dubbel Gävle Torsdag 1/4

DD-1 10 Quarcia
DD-2 1.8
2 rader x 100kr = 200kr

DD-1 10 Quarcia
DD-2 5.11.14
3 rader x 30kr = 90kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Volt
Här hittar jag min  spik på Dagens Dubbel och om procenten står sig är det bara att tacka och ta emot.
10 Quarcia var fantastiskt fin direkt i årsdebuten och det är svårt att se ett bättre intryck i en årsdebut. Motståndet var såklart lättare den gången men hon bollade med sina motståndare och vann i mycket fin stil och var mer eller mindre obrukad över mål.
Nu ska hon ta in tjugo meter på bland annat 1 Zante Grif som får mycket förtroende av spelarna i skrivande stund och även om det är en talangfull häst tror jag inte hon är i närheten av att ha samma hårdhet som Quarcia. Över den långa distansen tror jag att Quarcia visar sig vara starkast. Hon lättas dessutom ytterligare i balansen till den här starten och jaga tror att det här är en toppchans till ytterligare en seger i raden. Hon är endast spelad till 16% i skrivande stund och även om jag tror att hon kan vara favorit efter spelstopp känns detta som en mycket spelvärd spik.

Motbud
11 Anita Roc tycker jag är det värsta hotet mot min spik. Björn Goop börjar komma i gång nu sakta men säkert och Anita Roc gav ett mycket positivt intryck som tvåa senast och det känns som att hon är på väg mot toppformen. Hon vinner inte så ofta och måste säkerligen ha det lite serverat men med tanke på intrycket vid den snabba avslutningen senast kommer hon att vara med och ta en framskjuten placering.

1 Zagor Gif är favorit i skrivande stund och jag tycker att hon känns aningen överspelad till den här starten. Det är ett talangfullt sto som absolut har chans att vinna loppet om hon får bestämma lite i ledningen. Jag tycker dock att tidigare nämnda hästar känns hårdare och jag är inte heller helt övertygad om att hon lyckas försvara sitt innerspår och hon känns klart sårbar.

15 Estelle Nordique trivs över distansen och tål att göra mycket jobb på egen hand men verkar ha tappat sin fina form något. Hon räknas tidigt bakom på sitt kunnande trots allt.

12 Valborg Marje söker också efter formen men är riktigt bra när hon tävlar på topp och med rätt rygglopp kan hon vara med långt framme, men hon måste prestera bättre än på slutet.

Jag nämner även 3 Juvelens Miss F som kommer sitta bra på det omgående och är en potentiell skräll även om det normalt sett är något för tufft motstånd nu.

Min Vinnare: 10 Quarcia
Spets efter 500m: 1 Zagor Grif/3 Juvelens Miss F
Skrällen: 12 Valborg Marje
Rankingen A: 10 B:11.11.15.12.3 C: 8.7.2.14.4.9.6.5.13

Dagens Dubbel 2 - 1640m Volt
8 Magnificent Tooma debuterade för Daniel Redén i november och imponerande stort direkt. Nu har hästen varit ifrån tävlandet sedan den starten och gör en intressant årsdebut. Det kan vara så enkelt som att han bara vinner det här loppet men läget är besvärligt och han har trots allt inte startat sedan 18/11 och jag vill försöka fälla den stora favoriten. Löser det sig bara vettigt direkt är det en toppchans till seger men det kan bli lite trafikproblem på vägen.

1 Reven Dejavu känns klart intressant den här gången. Han har fått ett lopp i kroppen efter vila där han vann från ledningen på ett bra sätt och han borde ha gått framåt ytterligare till den här starten. Nu är det återigen läge för ledningen och över den korta distansen tror jag att han blir mycket svårslagen från den positionen. Hela vägen Westholm!

14 Balotelli Crown har visat form en längre tid och han kommer säkerligen att gå en stark slutrunda även denna gång. Läget är såklart lite besvärligt men han borde vara med där framme trots allt.

5 Hombre D vann från dödens senast och till den här starten rycker man skorna igen och det fick en väldigt bra effekt förra gången man gick från skor till barfotabalans.

11 Fonda Boko bjöd på en rykande avslutning i årsdebuten efter 09.7 sista 800 meterna och hon räcker normalt sett långt i den här typen av lopp om hon kommer vettigt till från sitt utgångsläge.

Min Vinnare: 8 Magnificent Tooma
Spets efter 500m: 1 Reven Dejavu
Skrällen: 1 Reven Dejavu
Rankingen A:8.1 B: 5.11.14.2.7.12 C: 3.13.15.6.4.10.9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto