DD Tips Gävle 10/11

Publicerad på 9 Nov 2020 - 23:20

DrTrav

DrTrav

9 Nov 2020 - 23:20

DD-Tips Gävle 10/11

DD-1 2.3.6.10
DD-2 4 S.T.C.C Faksen

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140m Auto
Ett lopp för fyraåriga ston som känns öppet på förhand. 2 Annie Flame är snabb ut och är ofta med långt framme vilket fem pallplatser på sex starter vittnar om. Man har ännu inte vunnit något lopp och här tror jag att man spetsar initialt för att i andra skede släppa till 6 Legendaria Zon som är mitt förstastreck i loppet. Hästen gör sin andra start i regi Goop. Man är anmäld med bike till denna start och man får en bra vikarie i sulkyn i form av Mats E Djuse i Björn Goops frånvaro. Man är snabb från start och det blir laddning mot ledningen här. Når man den positionen så är det en bra chans här även om det inte är helt givet att 2 Annie Flame släpper ledningen.

3 M.T Ooogaachakka besitter fin kapacitet men man är mycket svårbedömd här och kommer från några tveksamma insatser. Det är debut i ny Regi här och man känns ändå ganska tidig på kupongen trots att man ligger lite lågt ifrån stallet. Man tror att man behöver loppet i kroppen här och ska köras snällt denna gång men i ett inte alltför tufft lopp är den farlig att nonchalera ändå.

10 Cabaret har visat form och kommer från en stark prestation där man kördes offensivt från bakspår i ett lopp över 1640m. Motståndet var enklare då men man vann på ett säkert sätt efter att ha satt press på ledaren under andra halvan av loppet och avgjorde med lätthet efter en 12-tid sista 700m. Kan skrälla med rätt resa.

Min Vinnare: 6 Legendaria Zon
Spets efter 500m: 6 Legendaria Zon
Rankingen: A:6.2.3.10.9.11.5.4.8 C:1.7.12

Dagens Dubbel-2 2640m Volt
Här hittar vi min andra spik i omgången. 4 S.T.C.C Faksen är en häst som alltid har haft en fin kapacitet men man har tidigare haft problem med aktionen vilket har kostat en hel del prispengar i karriären. Hästen verkar dock ha fattat vad det går ut på nu och man har inte sett till den osäkerheten på ett tag. Jag litar på att hästen sköter sig här och då bör man vara huvudet högre än sina motståndare här. I sin senaste start vann man i tuff konkurrens på v75 efter att ha kört fram till positionen utvändigt ledaren och kopplade greppet 500m kvar till mål. Nu lär man köra framåt tidigt för att ta över ledningen. Toppchans här.

Utmanare
5 Nordby Elde trivs över distansen och tål att göra en hel del jobb på egen hand. Man var ute i samma lopp som min spik på v75 i sin senaste start och var långt efter i mål. Det är en duktig häst men det känns som att favoriten måste komma bort för att kunna hota här.

11 B.W Rune är riktig fartfylld herre som har tävlat mot de bästa i kullen men man har inte riktigt visat den där formen för att jag tror att man ska kunna hota S.T.C.C Faksen här. Man står dessutom 20 meter bakom min spik. Kapaciteten finns där men måste höja sig en aning för att kunna hota här.

Min Vinnare: 4 S.T.C.C Faksen
Spets efter 500m 4 S.T.C.C Faksen
Min Skräll: 11 B.W Rune
Rankingen A:4 B:11.5.9.10.3.1.6 C:2.7.8


Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto