DD Tips Gävle 15/4

Publicerad på 15 Apr 2021 - 10:12

DrTrav

DrTrav

15 Apr 2021 - 10:12

Dagens Dubbel Gävle 15/4

DD-1 6.8.9.15
DD-2 4.5

8 Rader x 30 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m Auto
6 Airborne bjöd på en sverigedebut med mersmak när han var tvåa bakom talangfulla Hilltop Hawk. Han tog till en galopp efter 50 meter och hamnade invändigt till en början men kunde söka sig ut under loppets gång och avancerade fram till positionen utvändigt ledaren med 600 meter till mål. Därifrån höll han sedan mycket bra hela vägen in i mål även om det inte gick att göra något åt vinnaren. Förutsättningarna ser passande ut den här gången och det känns klart troligt att han kommer att sitta i spets inom ett par hundra meter om han håller sig till rätt gångart och det var helt klart ett tänkbart spikförslag i omgången. Han får dock mycket spel på sig den här gången och med tanke på att han faktiskt galopperade inledningsvis senast vill jag ändå försöka gå emot som stor favorit, även om han har en toppchans.

9 Gitan De Touchyvon är hopplöst osäker och har galopperat hela tretton gånger på sina 17 starter i karriären men har aldrig varit sämre än tvåa när han har hållit sig till rätt gångart ett helt lopp. (tre segrar och två andra platser) Det är en häst som borde ha betydligt mer pengar på sig än vad han har och styrkan är hästens främsta vapen. Han tål att göra jobbet på egen hand och om man bara får ordning på hästens aktionsproblem är det här en häst som kommer att besöka vinnarcirkeln många gånger framöver.

8 My New Chapter inledde karriären lovande men fick sedan ett stopp i tävlandet på nästan 1,5 år. Senast gjorde han comeback i ny regi men det blev för mycket med barfotabalansen och han gjorde bort sig med galopp den gången. Man återgår till skor den här starten och även om det är en osäker häst låter det från stallet som att man förväntar sig mycket av den här hästen framöver och att Örjan Kihlström får chansen den här gången är intressant.

15 Anchor Man hade jag spelat som vinnare senast till 18 gånger pengarna och insatsen var klart positiv som tvåa. Trots ett tufft löpningsförlopp med mycket jobb på egen hand ute i tredje spår fullföljde han stark hela vägen in i mål i en snabb avslutning och hästen känns klart på gång nu.

Min Vinnare: 6 Airborne
Spets efter 500m: 6 Airborne
Skrällen: 9 Gitan De Touchyvon
Rankingen A: 6 B:9.8.15 C: 10.5.13.5.3.7.1.11.14.12.2.4

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
4 Ottens Hero är segerrik men vek ner sig lite väl enkelt från ledningen senast. Distansen är kortare den här gången och kommer han till ledningen tidigt är det hästen att slå. Det finns dock startsnabba hästar både invändigt och utvändigt om favoriten i form av 2 Uto Broline som är anmäld barfota samt från Magnus A Djuse för första gången. Även 6 Call The Bar kan flytta på sig den första biten och det kan häxa för Ottens Hero.

5 Holy Moses Mearas har strukits tre gånger på raken och gör sin första start sedan september och han känns väldigt svårbedömd. Han inledde annars karriären lovande med två raka segrar och har papperna i ordning med Muscle Hill som pappa och Viking Kronos som morfar. Är han väl förberedd direkt måste han räknas mycket tidigt och han skulle kunna profitera om det blir lite körning inledningsvis. Spännande start.

6 Call The Bar skulle kunna nå spets från sitt sjätte-spår om han väljer att ladda från start och han svarade för några riktigt bra insatser som treåring och om han är väl förberedd kan det räcka hela vägen till seger.
3 Perpetuate gick en bra tid över distansen senast när han satt fast med gott om krafter över mål och har fått några lopp i kroppen nu. Kan slå till med rätt resa.

2 Uto Broline får också plats på kupongen, även om man kanske inte är intresserade av att svara någon ledning om man kommer dit, blir det troligen en bra resa och första Magnus A Djuse är alltid hyperintressant.

9 Qiulius On Stage var positiv från ledningen i debuten på svensk mark och senast galopperade han bort sig. Kommer han till vettigt från sitt utgångsläge och kan smyga med borde han kunna vara med där framme.

Min Vinnare: 4 Ottens Hero
Spets efter 500m: 2 Uto Broline/4 Ottens Hero/6 Call The Bar
Skrällen: 6 Callthebar
Rankingen A:4.5 B:6.3.2.9 C: 1.12.8.11.7.10

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto