DD Tips Gävle 15/6

Publicerad på 15 Jun 2021 - 14:36

DrTrav

DrTrav

15 Jun 2021 - 14:36

DD-tips Gävle Tisdag 15/6

DD-1 1,4,7,3
DD-2 1,10

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Balder D.K. är en tuffing som är kvick iväg från start, men innerspår bakom bilen på Gävle är kanske inte helt perfekt. Men skulle han ändå lyckas hålla upp innerspåret så ökar segerchansen. Balder D.K. är tuff och rejäl, tål även att göra en del själv under loppen. Trivs bäst med hårt jämnt tempo hela vägen. Gör upp om segern ikväll.

4 Zack Bris gjorde comeback senast och gick då i mål på en godkänd tid, men känslan var ändå att han saknade det där rätta trycket. Normalt sett går han framåt med loppet i kroppen och till kvällens start gör man intressanta förändringar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången! Zack Bris är kvick iväg från start och hittar man till ledningen ikväll blir man inte lätt för övriga att plocka ner. Han går även bra bakifrån och tål att göra en del jobb själv. Utmanar om segern ikväll vid en normal prestation.

7 Isa är kvick i benen och trivs som bäst över kort distans. Sjunde spåret bakom bilen är aningen långt ut men kommer man bara till någorlunda i loppet är detta en individ som inte ska räknas bort ikväll.

Nämner även 3 Aperfectdream som besitter god kapacitet och har även fått ett gynnsamt utgångsläge ikväll. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn, vilket är intressant. Lever han upp till sitt kunnande ska han inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 1 Balder D.K.
Spets efter 500: 1 Balder D.K. / 4 Zack Bris
Skrällen: 3 Aperfectdream
Rankingen: A: 1,4 B 7,3,12,11,9,5 C 10,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
1 Violette Face är en fyraåring som testat på lyckan V75 några gånger. I den senaste starten gjorde han det bra via en rapp avslutning. Med den genomköraren i kroppen lär formen vara förbättrad en del till kvällens start. Ikväll har man på förhand en passande uppgift, innerspåret på start ses som ett plus och han är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är Violette Face sen hästen att slå. Förstahäst.

Framhåller även 10 Orlando som kan mycket i grunden och trots att det ikväll är comeback så måste hon tas på allvar. Formen kanske inte sitter där till 100%, men hon besitter fart som övriga i loppet kommer ha svårt att matcha. Det är även anmält barfota runt om direkt vilket är spännande. Till endast 10% är detta ett givet streck i omgången.

Nämner även 15 Västerbo Grosbois som visserligen står tufft inne i loppet som ensam på 40m tillägg. Men detta är en herre som är van att möta tufft motstånd och skulle det inte strula alldeles för mycket läng vägen ikväll så besitter Västerbo Grosbois hårdhet som kan komma väl till användning.

Min Vinnare: 1 Violette Face
Spets efter 500: 1 Violette Face
Skrällen: 10 Orlando
Rankingen: A: 1,10 B 15,3,5,4,2,6,13 C 8,11,9,14,12,7

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto