DD Tips Gävle 16/2

Publicerad på 16 Feb 2021 - 13:41

DrTrav

DrTrav

16 Feb 2021 - 13:41

DD-tips Gävle Tisdag 16/2.

DD-1 2,7,10,14
DD-2 2,9

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
3 Bold Knick är en kapabel fyraåring som ännu inte är helt ren i travet. Men han har inlett sin tävlingskarriär lovande, två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Han verkar dessutom besitta rätt inställning vilket man fick se prov på i den senaste starten, när man krigade sig till segern även om det fanns endel att anmärka på i stilen. Bold Knick tar steg framåt med varje start. Han är stark och rejäl och distansen ikväll lär vara till hans fördel. Förstahäst, men ingen jag vågar lämna ensam på kupongen.

7 Forcement är ytterligare en som trivs över den dryga distansen, detta är en stor och rejäl herre som nu är nedstruken ett hack i banan. Anmärkningsvärt är dock att han galopperat i de två senaste starterna och är därför inte helt att lita på. Men sköter han sig ikväll kommer man utmana om segern. Streckas på systemet.

14 Joyness är van att möta tuffare motstånd, och är härdad på V75. Men hon har kanske inte varit som bäst på slutet och skulle behöva ta ett steg framåt formmässigt för att kunna blanda sig i segerstirden ikväll. Men till 9% kommer man ändå med på systemet.

Nämner också 10 Enjoy’s Wifi som kommer med fin form, i den senaste starten stod man för en bra insats som tvåa. Ikväll har man ett knepigt utgångsläge men skulle det lösa sig med positionerna är man inte oäven till sina 3% man är streckad på i nuläget.

Min Vinnare: 3 Bold Knick
Spets efter 500: 3 Bold Knick
Skrällen: 10 Enjoy’s Wifi
Rankingen: A: 3,7 B 14,10,4,2,1,8,11 C 9,5,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Väljer att låsa Dagens Dubbel-2 på två hästar, en trolig och en rolig.

Den troliga är 2 Twinkle Face som ikväll fått fina förutsättningar. Hon är kvick från start och är min troliga ledare av loppet. Denna sexåring kommer med fin form till dagens start, hon var klart bra som två i den senaste starten. Hittar kusken Claes Sjöström till ledningen här är man hästen att slå för övriga. Given förstahäst.

Den roliga är 9 Findus M. som endast är streckad på 6% i skrivande stund. Hon kommer till dagens start med bra form och har avslutat vasst i de två senaste starterna. Från bricka nio har man ett spännande smygläge med rygg på startsnabba hästar. Hittar man en vettig position och får spara speeden tillslut kommer man fälla många över upploppet. En bra skräll att dubbla systemet med.

Vill man ha ytterligare streck är 11 Balotelli Crown tidig, Han återkommer nu efter paus och gör årsdebut i och med kvällens start. Formen är ett frågetecken men kapacitetsmässigt duger man gott i dagens lopp.

Min Vinnare: 2 Twinkle Face
Spets efter 500: 2 Twinkle Face
Skrällen: 9 Findus M
Rankingen: A: 2,9 B 11,1,10,8,3 C 12,4,6,7,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto