DD Tips Gävle 16/3

Publicerad på 16 Mar 2021 - 11:27

DrTrav

DrTrav

16 Mar 2021 - 11:27

DD-tips Gävle Tisdag 16/3.

DD-1 6 Click Bait
DD-2 1,5

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
6 Click Bait är en tuff femåring som är härdad mot tufft sällskap. Man var bland annat trea i finalerna av Kungapokalen och Sprintermästaren under fjolåret. Click Bait trivs över korta häcken och skulle man ladda iväg från start ikväll är man min ledare av loppet. Från ledningen har man sen en bra statistik med fyra segrar på åtta försök och man är ikväll hästen att slå för övriga. Spik på Dagens Dubbel. 

1 On Track Piraten, hela Sveriges hedershäst, den numera 13-åriga valacken verkar återigen hittat toppformen. För två starter sedan fanns det gott om krafter sparade över mållinjen och i den senaste starten avslutade han 09,8 sista 800m ute i spåren.. Han får troligtvis svårt att hålla upp innerspåret ikväll men med lucka till slut biter hans starka avslutning bra och ska ses med bra segerchans.

2 Super Nice är en åttaåring som tränas av formstallet Team Westholm och som till dagens start och dessutom rycker man samtliga skor vilket är ett plus för Super Nice. Idag är det årsdebut men från ett fint spår kommer man kunna få en bra resa och har bara Super Nice tränat som sina stallkamrater hemma på gården är jag inne på att vi direkt kommer få se en bra prestation.

4 Super Zantos är kvick iväg från start och kommer utmana om spetskörningen initialt. Med lopp i kroppen och en formkurva som pekar uppåt kommer man räcka långt i ett lopp som detta. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 6 Click Bait
Spets efter 500: 4 Super Zantos / 6 Click Bait
Skrällen: 2 Super Nice
Rankingen: A: 6 B 1,2,4,3,7 C 9,5,8


Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 B.W.Rune hade två raka segrar i bagaget inför den senaste starten när man galopperade med 200m kvar till mål i striden om segern. För två starter sedan imponerade man efter att gått utvändigt om ledaren Roli Eld kopplade greppet sista biten. Med formkurvan pekar uppåt och det troliga scenariot att man blir släppt till ledningen kommer man bli svår att plocka ner. Min förstahäst i loppet.

1 Månlykke A.M. tog stora kliv i utvecklingen under förra året och sättet han enkelt segrade i SM var anmärkningsvärt då man mötte den övriga svenska eliten. Ikväll återkommer han efter lång vila och behöver säkert loppet i kroppen för att hitta formen och risken finns även att han att bli över från sitt innerspår. Men rent kapacitetsmässigt ska man räknas, och löser det sig bara längs vägen kommer man utmana B.W.Rune om segern ikväll.

För den som vill ha ytterligare streck på kupongen är 10 Bellfaks tidig. Han har visat bra form på slutet men har ett tufft utgångsläge och är beroende av en del tur längs vägen från bricka tio för att sätta nosen först över mållinjen.

Min Vinnare: 5 B.W.Rune
Spets efter 500: 5 B.W.Rune
Skrällen: 10 Bellfaks
Rankingen: A: 5 B 1,10,9,7,4,3,2 C 6,8,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto