DD Tips Gävle 20/12

Publicerad på 20 Dec 2020 - 12:19

DrTrav

DrTrav

20 Dec 2020 - 12:19

Dagens Dubbel 20/12

DD-1 9 No Doubt
DD-2 3.4.5.8.11

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
9 No Doubt bli min andra spik i omgången. Det är klart att det finns frågetecken när man har pausat i några månader och när man dessutom kommer från två raka galopper men kapacitetsmässigt tror jag att man är huvudet högre här. Man kan ta det lugnt från start och behöver inte ladda och jag tycker inte att galopprisken är överhängande stor. Träningsrapporterna är bra och man tror att hästen kommer göra ett bra lopp direkt och chanserna att runda det lilla fältet ser jag som goda här. Spik!

Motbud
3 Hombre D är inte hela att lita på men är spetsfavoriten i loppet och känns som det hetaste motbudet mot min spik. Även om motståndet är tuffare denna gång kan man få bestämma från ledningen här och då skulle man kunna rinna undan därifrån. Jag tror dock att man får stå tillbaka mot No Doubt som står för klassen i loppet. Skulle Hombre D galoppera från start skulle 7 Powerbank kunna hitta till tät och är en rolig kantboll till låg spelprocent.

Min Vinnare: 9 No Doubt
Spets efter 500m: 3 Hombre D
Skrällen: 7 Powerbank
Rankingen A:9 B: 3.4.2.8.7 C: 5.6.1

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
3 Langens Airbourne tror jag har toppchans att vinna detta lopp om man skulle hitta till ledningen ,vilket inte är helt otänkbart. Skulle man inte hamna i den positionen så tror jag är bra nog att vinna ändå och hästen verkar ha tagit ytterligare kliv i Finland. Alltid svårt att sätta in när de kommer från tävlande i Finland men man har gått bra på svensk mark tidigare och ska bli spännande att följa nu.

8 Isa är väldigt snabb från start och skulle man kunna snuva åt sig ledningen här så ökar chanserna markant och jag ser det faktiskt inte som helt otänkbart att man spetsar från ett åttonde-spår. Man lär åtminstone göra ett allvarligt försök eftersom de flesta segrarna man tagit har kommit från ledningen och formen är dessutom bra. Blir sårbar om man inte skulle nå ledningen men ändå tidig på form.

4 Ninepoints Yankee tappade en sko i sin senaste start och den starten är bara att glömma. Man har väl inte haft den där rätta formen på ett tag men kapaciteten finns när man får aktionen att stämma och att man ska köra med bike för första gången är intressant att ta till sig. Kommer förmodligen inte att utmana om någon ledning men man kommer få en bra resa här och blir farlig sista biten om det skulle falla väl ut med vagnändringen.

Min Vinnare: 3 Langens Airbourne
Spets efter 500m: 3 Langens Airbourne
Skrällen: 4 Ninepoints Yankee
Rankingen: A:3.8.5 B:4.11.10.9.6 C:2.1.12.7


Lycka till med spelet!


Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto