DD Tips Gävle 3/11

Publicerad på 3 Dec 2020 - 17:47

DrTrav

DrTrav

3 Dec 2020 - 17:47

DD-tips Gävle Torsdag 3/11

DD-1 7 Eddy West
DD-2 4,5,9,10,11,14

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel. Jag skulle kunna plocka med en handfull på systemet om jag haft råd. Men för mig handlar det om att ta ställning när du ser att spelvärde finns. Och just spelvärde finns det idag på min spik som endast är streckad på endast 14% i skrivande stund.

7 Eddy West har i min bok goda chanser till att sätta nosen först i kvällens lopp. Denna fyraåriga valack kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då körde man sig till ledningen efter 400m och vann sen lätt efter en snabb avslutning. Jag tror man kommer vara offensiv direkt från start trots spåret lite längre ut på vingen, Claes Sjöström som sitter i vagnen vet vad han har att köra med då det även var han som satt i vagnen vid senaste starten. Ser det inte som omöjligt att man lyckas köra sig hela vägen till ledningen härifrån, men heller inget måste med ledningen för att vinna loppet. Medeldistans som ikväll och barfotaförbudet som infördes i och med 1 December är två saker som gynnar Eddy West. Till den låga procenten är det givet spelvärde och jag spikar.

Motbud
4 Jareth Boko är en fyraåring som varit ute i tuffa sällskap på slutet och har stått för fina insatser. För två starter sedan var man ute i Breeders Crown, ett lopp som Hail Mary vann. I min bok skulle stallet matchat Jareth Boko fullt ut till den finalen. Nu har det gått en månad och frågan är om man lyckats konservera formen på honom sedan dess. Man lär heller inte få någon ledning härifrån utan kommer troligtvis få göra jobbet själv och som favorit på V64 säger jag syn och som ni läst tagit ställning för ett annat ekipage. Självklart är Jareth Boko tidig bakom min spik och för den som garderar loppet.

2 Ready Doc kan öppna kvickt och är den tidiga ledaren av loppet om inte min spik lyckas snuva honom på ledningen från start. Denna femåring har sett mycket fin ut vid två raka segrar från ledningen. Han har visats sig trivas som bäst från den positionen och har 4/5 segrar därifrån. Tidig för den som garderar.

Min Vinnare: 7 Eddy West
Spets efter 500: 2 Ready Doc
Skrällen:2 Ready Doc
Rankingen: A: 7 B 4,2,3,12,1,6,8,11 C 9,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Ett öppet lopp avslutar V64 spelet och Dagens Dubbel.

11 Ole har visat bra kapacitet och kunnande för klassen. Dock är formen ett frågetecken då insatserna på slutet hart lämnat lite mer att önska. Men skulle det bara lösa sig någorlunda längs vägen härifrån så är man på kapacitet och kunnande högst segeraktuell i kvällens lopp. Endast streckad på 5% i skrivande stund.

10 Upside Face har däremot form för dagen och har varit stabil i sina prestationer på slutet. Dock verkar Upside Face trivas bäst i ledningen då de två senaste segrarna kommit från just den positionen. Ikväll ser upplägget annorlunda ut och ett rygglopp väntar härifrån. Trots detta tidigt på kupongen.

9 Zack Bris är skrällen som varit ute och mött tuffa motståndare på slutet. Dock har han varit struken efter senaste starten, vilket gör att formen är ett frågetecken. Men skulle Zack Bris löpa upp till sitt fulla kunnande ikväll kommer man blanda sig in i segerstriden.

14 Listas Behindbars har högt kunnande och skulle det bara lösa sig från detta kniviga utgångsläge så finns kapacitet att runda samtliga i kvällens lopp.

Min Vinnare: 10 Upside Face
Spets efter 500:
Skrällen: 14 Listas Behindbars
Rankingen: A: 10,11,14 C 4,9,5,7,1,8,15,12 C 2,13,6,3


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto