DD Tips Gävle Fredag 31/7

Publicerad på 31 Jul 2020 - 13:58

DrTrav

DrTrav

31 Jul 2020 - 13:58

Ikväll är det Gävle som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Gävle Fredag 31/7
DD1: 3,7,10
DD2: 2,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
7 Reigning Moni kommer ut i första starten sedan september ifjol så formen nu är svårbedömd. Han är startsnabb och han är gynnad av att trava på innerspår. Kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka långt här.

10 Empire Garbo var duktig när han tog ner sitt motstånd till seger efter en tung löpning senast. Löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

3 Flaming Ace Sisu såg ut att gå mot segern för tre starter sedan men Summit In Sight avslutade sylvasst så det blev bara en andraplats. Barfota runt om och bike nu så från ett passande läge så ska hon räknas tidigt här.

2 High Glider är ytterligare en häst ifrån Daniel Redéns stall som inte har startat sedan oktober ifjol. Hittar tränaren själv en bra väg med honom så kan han bli farlig direkt i comebacken.

11 Young Da Vici avslutade godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Vikens High Yield senast. Dåligt läge nu så han behöver hjälp med tempot men får han det så kan han komma in i matchen.

9 Dennis De Castella fick ett omöjligt lopp senast men han höll ändå heroiskt och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Twinkle Face. Bakspår nu men med lite klaff så gör han inte bort sig.

6 Baron d'Inverne höll farten bra som tvåa bakom Adi Gallia för tre starter sedan. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter men att han ska vinna loppet tror jag blir svårt.

Ranking DD-1: A 7,10,3 B 2,11,9,6,1,8 C 5,12,4

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 First Mel Hope hade inte vunnit något lopp på 44 starter. Nu har hon vunnit sina båda senaste starter. Här är det spetsläge och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny vinst.

12 Global Vintage har inte startat på ett par månader så formen är lite oviss men Timo Nurmos brukar ha hästarna i god författning när de återkommer till banan. Intressant med Mika Forss i vagnen för första gången och får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon går till anfall så kan hon bli farlig över upploppet.

7 Kavata Käll kom med en vass spurt till andraplatsen bakom Lolita Tooma näst senast. I den efterföljande starten så räckte hon inte riktigt till mot tufft motstånd. Löser det sig med positionerna så kan hon vara långt framme här.

10 Elsa Mearas tog årets första seger i den näst senaste starten. Hon satt då långt bak men hon gick med i ryggar på slutvarvet och via en stark avslutning ute i spåren så fångade hon in den ledande Listas Thaitanic och hon höll även undan för en vasst avslutande Miss Duffy till en säker vinst. Hittar Per Linderoth en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

14 Lady Youline visade god form när hon spurtade in till seger i Visby senast. Iskallt läge nu med många hästar att runda men med lite klaff så gör hon inte bort sig.

4 Luna Nera Doc har visat en härlig form på sistone. För tre starter sedan så kom hon till spets efter 700 meter och från den positionen så höll hon undan till seger. Hon blev avslagen precis på linjen av Avantis Red Witch gången efter det. Senast så kom hon med en härlig avslutning och då blev det en ny andraplats. Med rätt resa här så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Ranking DD-2: A 2,12 B 7,10,14,4,8,1,6,15 C 9,11,3,5,13

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto