DD Tips Gävle Lördag 23/5

Publicerad på 20 Maj 2020 - 16:42

DrTrav

DrTrav

20 Maj 2020 - 16:42

Dagens Dubbel spelet avgörs på lördag i Gävle och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Gävle Lördag 23/5
DD-1: 4 Racing Mange
DD-2: 2,3,5,10,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 1609 m Autostart
4 Racing Mange har haft dåliga lägen en tid. Han spurtade klart bra i skymundan senast. Han är mycket snabb från början så här tror jag det laddas mot ledningen och kommer han till spets så blir han inte lätt att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

2 Billie De Montfort kommer med två raka tredjeplatser. Dels i Paralympiatravet bakom Elian Web och nu senast så blev hon trea i Algot Scotts Minne som vanns av Cokstile. Hon kan öppna bra och skulle hon snuva min vinnare på ledningen så stiger hennes chanser här.

1 Conrads Rödluva behöver ingen större presentation för hon har tagit 16 segrar på 22 starter i karriären och hon har tjänat närmare 10 miljoner kronor. Nu är det debut i gulddivisionen över kort distans från innerspåret. Hon kan få en bra invändig löpning här och skulle en lucka uppenbara sig så kan hon bli farlig den sista biten.

7 Ferrari B.R. kördes offensivt till ledningen och vann på ett bra vis från den positionen senast. Tråkigt läge här men om han kan hitta ner i en hygglig position och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han ha vissa möjligheter.

5 Zarenne Fas var inte helt körbar senast så det slutade med en fjärdeplats bakom Noble Superb som vann det loppet. Kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning så kan han bli farlig över upploppet.

3 Baron Gift spurtade vasst till seger senast. Sitter han i en vettig position när det ska avgöras så har han en härlig avslutning att tillgå och då kan han överraska här.

Ranking DD-1: A 4 B 2,1,7,5,3,9 C 6,8,10

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
5 Expensive var näst senast ute mot tufft motstånd i ett försök till Kungapokalen där det blev en femteplats bakom Aetos Kronos. Senast var han ute i ett lopp i mer ordinarie klass och då avgjorde han till en rätt enkel seger. Får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Arabesque vann på ett bra vis från spets senast. Trevligt läge nu så här tror jag det kan bli ledningen eller kanske vinnarhålet och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering. Barfota bak nu kan ha en god effekt.

10 Mellby Hurricane var inte som bäst senast men han har gjort många bra lopp tidigare. Så det kan han varit en tillfällighet för han känns bra i träningen meddelar man från stallet. Med lite klaff så är han inte borta.

3 Mellby Hero blev vass i ledningen och orkade inte hela vägen senast. Nu kan det bli ett öppet huvudlag istället för att han ska hålla sig lugnare och då kan han vara långt framme här.

12 Ready Doc har formen på topp. Han vann i fin stil från ledningen senast. Dit kommer han inte nu men löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

11 Jamaica Boko tog en spetsseger i den näst senaste starten. Hon är anmäld barfota runt om nu men när hon fick bakspår nu så kanske man sparar den växeln istället. Får hon smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon bli farlig över upploppet men det kan bli tufft att vinna loppet.

1 Global Agency hade samma startspår senast och han lyckades inte hålla upp ledningen för Bon Bini öppnade Snabbare och sedan så fick han aldrig någon lucka så det slutade med en andraplats. Han kan öppna bra men ett spår längre ut hade varit bättre fast hittar han loss i god tid före mål så kan det räcka en bit här. Rycktussar för första gången nu kan vara intressant.

Ranking DD-2: A 5,2 B 10,3,12,11,1,8 C 7,6,4,9

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto