DD Tips Gävle Tisdag 10/3

Publicerad på 10 Mar 2020 - 14:03

DrTrav

DrTrav

10 Mar 2020 - 14:03

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Gävle och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Gävle Tisdag 10/3
DD1: 5 Nappa Scar
DD2: 3,5,10,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Nappa Scar fick en bra start från sitt springspår och kom till ledningen och fick sedan bestämma en del där framme i täten och sedan så blev segern ohotad senast. Den här gången är det autostart istället men han kan öppna fort bakom bilen också och med barfota runt om och i en jänkarvagn här så tror jag siktet är inställt på spets på nytt och kostar det inte alltför mycket kraft att nå ledningen så tror jag han blir svårfångad. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen.

1 Queer Fish har gott kunnande men han har inte start på länge och från stallet så tror man att han kommer att behöva loppet men det kan ändå bli en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

6 Super Zantos såg fin ut när han vann på Romme näst senast. Han är är härdad mot tufft motstånd och kan Ante Lisell få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget.

7 Victor A.U. har varit godkänd i årets båda starter. Han har dock inte alls samma form som han hade före jul meddelar Svante Båth som inte tycker att han är något hett segerbud här.

4 West Wing har hunnit bli tolv år och har gjort hela 164 starter. På senare tid har det inte blivit så många vinster och det kan bli tufft att räcka till seger här men med lite klaff så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 5,1 B 6,7,4,8,10 C 9,3,2

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
3 Haga Modde satt sist innan han påbörjade avancemanget framåt på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så var han först i mål näst senast. Det följde han upp med en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Källsjöviking. Distansen var nog lite för kort senast men nu är det 2640 meter igen och kan han få en fin resa så är han stark till slut när kusken väljer att sätta in slutstöten.

5 Moepilen galopperade men det var inte slutsålt i det läget när galoppen kom i slutsvängen senast. Näst senast så var han ute över aktuell distans och travade då utvändigt om ledaren och tog ner denne men fick ge sig mot Haga Modde som avslutade vasst. Här tror jag att ledningen finns inom räckhåll och skulle han komma till spets så kan det räcka långt här.

10 Nordby Elde var sjuk senast därav den sämre insatsen. Han är stark så den dryga distansen är passande och kan Olle Alsén få till en bra styrning så han vara med och utmana om segern här.

14 Edbest höll bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Smefaksen senast. Tufft läge med många hästar att runda men han är stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan då vara långt framme igen.

8 Obelix Rex fungerade inte senast men gången innan det så var han duktig som tvåa bakom Vårbusan. Kan han få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Järvsö Kristian har ännu ingen seger efter 26 starter. Kan Mats E Djuse hitta ner i en hygglig position så kan han med lite klaff ställa till med en rejäl överraskning här.

Ranking DD-2: A 3,5 B 10,14,8,7,2,6,12 C 11,1,9,15,4

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto