DD Tips Gävle Torsdag 23/4

Publicerad på 23 Apr 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

23 Apr 2020 - 14:59

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Gävle och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Gävle Torsdag 23/4
DD1: 1 Lucifer Lane
DD2: 2,3,4,5,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
1 Lucifer Lane var ute mot tufft motstånd i gulddivisionen senast och där räckte han inte riktigt till. Här är det inte lika hårt motstånd och jag tror att han kan hålla upp ledningen och från spets så blir han inte lätt att plocka ner. Blir det inte ledningen så kan det bli rygg ledaren istället och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

2 Nappa Scar fullföljde starkt till tredjeplatsen bakom Sorbet och Diamanten senast. Han hade innan det två raka segrar så med ett passande lopp i den främre träffen så kan han utmana om en god placering på nytt.

6 Michelangelo Ås har tagit två raka andraplatser efter en tids frånvaro. Han hängde med bra till andraplatsen bakom Minnestads El Paso senast. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

3 Hard Times är tillbaka från Jean Michel Bazire i nygammal regi hos Ola Åsebö. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han överraska om Jimmy H Andersson kan servera honom ett fint lopp.

4 Lawmaker har inte riktigt fått till det sedan flytten från USA till William Eriksson. En fjärdeplats har det blivit som bäst men nu kommer han väl förberedd i årsdebuten för han har gått ett 13,5-jobb meddelar man från stallet men däremot är det lite frågetecken för den dryga distansen.

7 Usain Henna har ingen vidare rad men han är härdad mot tufft motstånd och han trivs bra över lång distans så klaffar det med löpningsförloppet så duger han en bit mot det här gänget.

Ranking DD-1: A 1 B 2,6,3,4,7,5,9 C 11,10,8

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
4 Up To Me satt en bit ner innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning spurtade hon ner sitt motstånd till seger näst senast. Barfota runt om nu och jag tror hon kan komma till ledningen här och skulle så bli fallet så kan det räcka långt. Hon är inte beroende av ledningen för hon kan avsluta fort om hon får ligga på rulle och spara speeden med så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

5 Falcom Am travade först i andraspår en stor del av loppet och knäckte sitt motstånd till seger senast. Kan han komma till spets nu så blir han inte lätt att plocka ner men även från dödens så kan han bli att räkna med här.

10 Dexter Brick tog fem vinster på tolv starter ifjol. Han gick starkt som tvåa i ett lopp som Zinco Jet vann i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara bättre nu och får han lite draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning att ta till och kan då dyka upp i segerstriden här.

2 B.W.T.Echo galopperade i starten senast. Felfri nu från ett trevligt utgångsläge så kan han bli farlig över upploppet.

3 Order By Heaven tog sin senaste seger sommaren 2017 och det är ju ett tag sedan men får hon till det och ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag så kan hon vara en rysare här.

1 Journey provade i ledningen senast men orkade inte hela vägen så det slutade med en tredjeplats bakom Frisco Flame som vann det loppet. Han kan öppna bra så det kan bli en fin resa på innerspår och får han en lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning.

7 Davy Jones Sisu galopperade senast. Kan han hålla sig i rätt gångart så är han stark till slut så får han hjälp med tempot så kan han avsluta loppet fort och då kan han ha viss chans här.

Ranking DD-2: A 4,5 B 10,2,3,1,7 C 9,6,8,11,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto