DD Tips Gävle Torsdag 26/3

Publicerad på 26 Mar 2020 - 14:10

DrTrav

DrTrav

26 Mar 2020 - 14:10

Dagens Dubbel spelet avgörs på Gävle ikväll och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Gävle Torsdag 26/3
DD1: 1,2,3,5,7
DD2: 8 Björs Frej

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
1 Jefferson Dotcom hängde på bra till tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Adde S.H. nyligen. Han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir någon ledning men med rygg ledaren och en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

7 Minnestads El Paso har haft en fin vinter nere i Frankrike. Dåligt läge över den korta distansen och han är inte så snabb iväg så han kan hamna illa till i början av loppet men med lite klaff så har han en vass avslutning och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

3 Ebony Boko är startsnabb och är spetsbudet men han har varit borta länge och får han lite press under vägen så kanske han inte håller undan till seger.

5 Picasso har två lopp i kroppen och ska nu tävla barfota runt om vilket är optimalt för honom. Får han sitt lopp i ryggar så är han vass om han får spara speeden så länge som möjligt.

2 Valeur var ute mot tufft motstånd i silverdivisionen på Färjestad och då satt han långt bak och slutade oplacerad. Bra läge nu och med en fin resa i den främre träffen så kan han bli att räkna med här.

6 Vacqueyras kördes till ledningen och höll klart bra som tvåa i ett lopp som vanns av Da Vinci Boko senast. Han är kvick iväg fast det kan bli tufft att nå spets här men han kanske lägger tryck på den som leder om han kommer till dödens istället för ledningen och då kan det bli ett tufft tempo på loppet men då blir det nog ingen seger här.

Ranking DD-1: A 1,7 B 3,5,2 B 6,8,9,4

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
8 Björs Frej gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han tog då en kortare galopp i starten men han ställde sig fort och fick ett passande lopp i ryggar innan han städade av sitt motstånd till seger på ett bra vis. Gången efter det så fick han trava först i andraspår utan rygg och det gillar han inte lika bra men kan han få ett passande lopp i en vettig rygg fram tills Jorma Kontio väljer att sätta in slutstöten så tror jag han är långt framme här.

9 Tangen Haap vann på ett bra vis från ledningen senast. Nu får han attackera bakifrån istället men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget.

7 Mino spurtade starkt till andraplatsen i det loppet som Tangen Haap vann från spets senast. Det var längesedan han vann ett lopp nu men klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass spurt att ta till och då kan han ha vissa möjligheter här.

1 Don Viking gjorde det bra vid vinsten i den senaste starten. Nu får Erik Adielsson chansen för första gången och med en fin resa i den främre träffen så kan han bli farlig med en lucka till slut.

12 Pydin har årsdebuten avklarad och kan vara vassare till den här starten. Han kan öppna ganska kvickt med voltstart så kan han ramla ner i ett vettigt slagläge så är han stark den sista biten och då kan han utmana om en fin placering här.

Ranking DD-2: A 8 B 9,7,1,12,15,4,11,2,6 C 10,14,13,3,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto