DD Tips Gävle Torsdag 9/4

Publicerad på 8 Apr 2020 - 16:37

DrTrav

DrTrav

8 Apr 2020 - 16:37

På torsdag så avgörs Dagens Dubbel spelet i Gävle och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Gävle Torsdag 9/4
DD-1: 14 Unique Juni
DD-2: 1,2,5,9,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
14 Unique Juni var väldigt bra senast i stoeliten på Solvalla när hon travade i dödens på Ultra Bright och när sedan denne hoppade i slutsvängen så kom hon till spets och från den positionen så höll hon starkt till andraplatsen bakom en vasst avslutande I Love Paris. Många hästar att runda nu så det kan strula men det är lång distans så jag tror hon blir svår att stå emot den sista biten.

13 I Love Paris avslutade mycket fort och fångade in Unique Juni till seger senast. Får hon ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt så fäller hon många hästar till slut.

10 Adi Gallia kommer ut i första starten sedan januari men hon brukar gå rätt bra efter vila. Här har hon springspår på tillägg så kan kan hon hitta ner i en hygglig position så kan hon duga en bit mot det här gänget.

1 Catwalk Ima hakade på okej till tredjeplatsen bakom Anthara Bi senast. Här har hon läge för ledningen och Oskar Svanberg låter sugen på att köra i den positionen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka en bit här.

5 Lady Youline gjorde en bra comeback senast och med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare nu. Kan Erik Adielsson servera henne ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter här.

9 Melizza har kommit upp en del i klass nu så det kan bli tufft att räcka till seger här men med lite klaff så kan hon ställa till med en jätteskräll.

Ranking DD-1: A 14 B 13,10,1,5,9,2,12,3 C 4,11,8,6,7

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
9 Linus Boy var ute i ett litet fält på Solvalla för tre starter sedan och tog då över ledningen efter en bit och sedan så blev det en rätt enkel seger. Han travade i spets senast men gjorde bort sig med galopp i slutsvängen då. Bakspår över kort distans nu men med en vettig rygg att gå i så har han en vass avslutning och kan blanda sig i segerstriden här.

2 Minnestads El Paso har varit duktig i Frankrike under vintern. Han avslutade positivt som tvåa bakom Picasso på en fin tid senast. Han är bara medelsnabb iväg men läget är perfekt för här borde han kunna få ett bra lopp innan han väljer att gå till attack så han ska räknas tidigt här.

5 Michelangelo Ås gav ett positivt formbesked när han spurtade in som tvåa i ett V86 lopp som vanns av Even's Cool Boy senast. Med en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och kriga om en fin placering igen. 

11 Mellby Drake tog över ledningen efter en snabb öppning med knappa varvet kvar till mål och från den positionen så lyckades han hålla undan till en knapp seger senast. Tråkigt läge nu men får han hjälp med tempot och lite draghjälp under slutvarvet så kan han komma in i matchen.

1 Ajlexes Cubano är startsnabb men det är ändå inte säkert att han kan svara ut nummer 7 M.T.Insider men skulle han lyckas med det så provar nog Tomas Pettersson i ledningen över den korta distansen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

12 Only One Winner gjorde första starten för Björn Goop senast och gick då klart godkänt som trea. Iskallt läge nu så det behövs en del klaff för att han ska ha någon chans här.

Ranking DD-2: A 9,2 B 5,11,1,12,6,10 C 7,4,3,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto