DD Tips Hagmyren 28/5

Publicerad på 28 Maj 2021 - 13:34

DrTrav

DrTrav

28 Maj 2021 - 13:34

DD-tips Hagmyren Fredag 28/5

DD-1 4,7,8
DD-2 1,3,10

9 rad x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Ett härligt kallblodslopp har vi framför oss.

4 Guli Rubin har både förlorat och besegrat flera av de betrodda hästarna. Men ikväll gynnas man att stå med 20m före. I den senaste starten fick man alldeles för långt fram för att kunna utmana ordentligt och fick nöja sig med en femteplats. Gången före stod kusken Erik Adielsson för en mästerlig styrning där han kryssade sig fram via tredjespår varvat med innerspår för att se komma loss när upploppet nalkades och Guli Rubin tackade för det genom att ta en enkel seger. Prestationen lyste form. Ikväll står man på start och är den troliga ledaren av loppet. Det ska sen bli spännande att se vilken taktik Örjan Kihlström som sitter i vagnen sen väljer.

8 Våler Nikolai besitter högst kapacitet i fältet men gör ikväll comeback efter ett tävlingsuppehåll och formen är ett frågetecken. Men är man bara någorlunda redo för kvällens uppgift är detta en häst som är härdad mot de bästa och som ska ses med bra segerchans i loppet.

Nämner även 7 Steinfaks som fick se sig besegrad av Guli Rubin för tre starter sedan. Nu står man även 20m sämre till gentemot den nämnda konkurrenten. Men till kvällens start är det anmält barfota runt om vilket är ett klart plus för denna tioåring. Steinfaks besitter även en vass avslutning och med rätt lopp här kommer han passerar man många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Guli Rubin
Spets efter 500m: 4 Guli Rubin
Skrällen:
Rankingen A: 4,8,7 B 11,10,9,2,12 C 3,5,6,1

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
10 Conrads Rödluva är en härlig tjej som inte är i behov av någon närmare presentation. Ett sexåerigt sto som besitter hög kapacitet som i den senaste starten gjorde årsdebut. En prestation som kanske inte levde upp till förväntningarna man hade på henne. Men det visade sig efter loppet att Conrads Rödluva var nedsatt den kvällen. Nu med den genomköraren i kroppen ska hon vara förbättrad till kvällens start. Trots bakspår över kort distans är hon stor favorit och vi vet alla att hon kan avsluta ruskigt vasst sista biten, vilket som också lär krävas från bricka tio.

1 Union Forces har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och formen är bättre än vad resultatraden skvallrar om. Ikväll har man en spännande uppgift på förhand. Man har ett perfekt utgångsläge då man är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Sen har man gasglada Mika Forss i vagnen över kort distans vilket gör att jag hoppas på man gasar så länge lampan lyser. Till kvällens start är det även anmält med amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 3 Golden Tricks som också är kvick från start och är främsta motbudet till Union Forces i spets körningen. Lyckas man ta sig förbi den invändiga är mycket vunnet. Man har ett lopp i kroppen och formkurvan lär peka uppåt.

Min Vinnare: 10 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 1 Union Forces
Skrällen: 3 Golden Tricks
Rankingen A: 10 B 1,3,6,7,9,11 C 2,5,4,8,12

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto