DD Tips Hagmyren 31/7

Publicerad på 30 Jul 2021 - 11:03

DrTrav

DrTrav

30 Jul 2021 - 11:03

Dagens Dubbel Hagmyren 31/7

DD-1 3,4,5,6,8
DD-2 3 The Bald Eagle

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Gazza B.R. kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då vann han enkelt via en vass avslutning. Idag har han fått ett bra utgångsläge med springspår, och är den troliga ledaren av loppet i min bok. I ledningen har Gazza B.R. fem segrar på nio försök. Skulle Björn Goop som både tränar och kör få fuska bort lite meter i loppet kommer detta bli ekipaget att slå för övriga.

5 Titan Yoda har imponerat sedan flytten till Jennifer Persson. Det har blivit fyra segrar på sina fem starter och denna fyraåring kommer verkligen med formen på topp till dagens start. Idag är det genrep inför derbykval meddelar man från stallet och ska få en rejäl genomkörare. Kommer man iväg bra från ett snävt femtespår ska Titan Yoda tidigt räknas in i seger snacket.

3 Trumpie är en härlig individ som nu fått ett lopp i kroppen efter lite frånvaro. Trumpie visas direkt att han är att räkna med när han vann på just Hagmyren senast via ett snabbt slutvarv. Han är kvick iväg från start och kommer kunna få en bra position. Formkurvan kommer vara framflyttad till dagens start och är ett givet streck på mitt system.

Nämner även skrällen 8 Iceland Radio som verkligen kommer med formen på topp till dagens start. Utgångsläget är inte det bästa med detta är en individ som står på tur för seger. 4% är aningen lågt.

Min Vinnare: 6 Gazza B.R.
Spets efter 500m: 6 Gazza B.R.
Skrällen: 3 Trumpie / 8 Iceland Radio
Rankingen A: 6,5 B 3,4,8,1,2,10 C 11,7,9,12

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
3 The Bald Eagle gick i mål med sparade krafter för två starter sedan i Bronsdivisionen och fick i den senaste starten betalt för sin fina form. Då stod man för en rapp avslutning och visade att formen och inställningen är bra. The Bald Eagle står bra inne i Bronsdivisionen och har fått ett perfekt utgångsläge idag. Han kan öppna bra och är den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen blir man inte lätt att ta sig förbi. Spik på Dagens Dubbel. 

2 One Kind Of Art är ny i klassen men har visat att han besitter både kunnande och kapacitet som räcker i dessa sammanhang. I den senaste starten blev det ett tufft lopp i en V75 Final men han genomförde loppet klart positivt. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna välja taktik och upplägg på loppet och detta en en häst som ska räknas in i segersnacket direkt.

Framhåller även 10 Otroligosåfin som vann ett lopp i Bronsdivisionen i April. Han kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget, då stod han för en rejäl prestation och visade att formen är på uppåtgående. Till dagens start sitter Ulf Ohlsson i vagnen vilket ses som ett plus, dessutom är det anmält barfota runt om.

Skrällen är 9 Let's Go Ernie som var ute i V75 på Axevalla i lördags och gjorde det bra som tvåa bakom Maestro Crowe. Att formen är bra visade han redan på Lindesberg för två starter sedan när han krigade på bra hela loppet igenom. Let's Go Ernie har tidigare visat att han trivs bra med täta starter och från bricka nio kommer man kunna sitta bra på det direkt. 

Min Vinnare: 3 The Bald Eagle
Spets efter 500m: 3 The Bald Eagle / 2 One Kind Of Art
Skrällen: 9 Let's Go Ernie
Rankingen A: 3,2 B 10,9,7,1,11 C 5,4,6,12,8

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto