DD Tips Hagmyren 5/4

Publicerad på 5 Apr 2021 - 12:30

DrTrav

DrTrav

5 Apr 2021 - 12:30

DD Måndag Hagmyren 5/4

DD-1 5.6
DD-2 4.5

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
Här tror jag att vi kommer att få se en duell mellan två hästar och jag har svårt att skilja dessa åt och väljer att strecka båda.

6 Qiulius On Stage var fin vid sin debut på svensk mark och visade startsnabbhet. Han spetsade enkelt och från ledningen vann han sedan i ohotad stil med gott om krafter sparade. Trots ett sjätte-spår ser det ut att kunna bli ledning igen och mot ett liknande motstånd som vid segern borde det såklart räcka långt även den här gången. Det är dock ett rejält kuskminus till denna start och jag tror att det finns en bättre häst i fältet.

5 Cuenca trodde jag väldigt på i den senaste starten och hästen insats var klart godkänd. Han hamnade i en trött rygg under slutrundan och det blev för långt fram till slut men han avslutade klart bra som tvåa. Med en mer offensiv styrning tror jag att han hade kunnat vinna den tunga vägen den gången och det är bra chans till revansch nu i stället. Han kan troligen inte svara ut 6 från start och då finns det risk för att det blir grovjobb men häst mot häst tror jag att han är bättre än 6 Qiulius On Stage. Jag är dock inte övertygad om att han vinner den tunga vägen. Tänkbart spikförslag men jag fegar den här gången.

Min Vinnare: 5 Cuenca
Spets efter 500. 6 Qiulius On Stage
Skrällen:
Rankingen A:5.6 B: 7.8.4.2.12.9.11.12 C:3.10.1

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
4 Bolt Kronos har varit fantastisk fin på slutet och har radat upp ettor i raden. Har har en toppchans att vinna det här loppet från såväl ledningen som övriga positioner men jag måste förhålla mig till streckprocenten och i skrivande stund är han spelad till osannolika 81%. Det finns en startsnabb häst utvändigt som jag hoppas kan ta sig förbi från start och över kort distans hoppas jag att man inte släpper till den stora favoriten. Skulle procenten sjunka avsevärt under söndagen är det förmodligen en vettig spik men det är spel vi pratar om och jag måste försöka fälla.

5 Athos Dei Greppi är blixtrande snabb från start och jag tror att han kommer att ta en längd på favoriten om man väljer att ladda för fullt från start. Han gör nu sin tredje start på svensk mark och senast var det ett bra intryck från ett opassande läge. Han har radat upp segrar i Italien och jag hoppas att man väljer att köra i ledningen om man kommer dit och när det skiljer så pass mycket i procent måste jag försöka gå emot och dubblar systemet.

Min Vinnare: 4 Bolt Kronos
Spets efter 500m: 4 Bolt Kronos/5 Athos Dei Greppi
Skrällen: 5 Athos Dei Greppi
Rankingen A: 4.5 B: 2.10.3.6.7.1 C: 8.9.12.11

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto