DD Tips Hagmyren 6/7

Publicerad på 6 Jul 2021 - 09:00

DrTrav

DrTrav

6 Jul 2021 - 09:00

DD-tips Hagmyren Tisdag 6/7

DD-1 3,4,8
DD-2 2,12

6 rad x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Lesja Odin är en riktig segermaskin. Hon inledde sin karriär med att ta 29 raka segrar, TJUGONIO!! Han har nu startat 33 gånger i livet och vunnit hela 30 av dessa starter. Inför den senaste starten hade Lesja Odin pausat och även om stilen inte flöt fullt ut så avslutade hon ändå sista 800m via 21,8. Nu med den genomköraren i kroppen bör en vassare prestation vara att vänta ikväll. Från ett perfekt utgångsläge ska han givetvis ses med bra segerchans.

Skrällen 3 Valle Storm har visat sig trivas bra över kort distans. Även om man i den senaste starten inte var som bäst så känns det som att Valle Storm kommer allt mer med loppen i kroppen. För tre starter sedan vann man över 1640m via en fin resa. Han är kvick iväg från start och även om man inte väljer att köra i den positionen så är man garanterad ett bra lopp. Endast 3%.

Framhåller även 8 Norrbo Odin som har bättre form än vad resultatraden antyder. Dessutom har man blivit nedstruken ett hack i banan vilket är positivt. Han har vunnit över 1640m tidigare vid tre tillfällen och stämmer det bara någorlunda med positionerna från ett tufft utgångsläge så är man med och utmanar om segern.

Min Vinnare: 4 Lesja Odin
Spets efter 500m: 3 Valle Storm / 4 Lesja Odin
Skrällen: 3 Valle Storm / 8 Norrbo Odin
Ranking: A 4 B 3,8,12,10,11,2,7 C 6,1,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
12 Nårje är en norsk gäst som visat sig veta vart mållinjen befinner sig. Han har fyra segrar på sina fem senaste starter. Men Nårje är samtidigt inte helt att lita på, då han även stått för en hel del galopper under sin karriär. Att man får starta med bakspår ikväll ses nästan som en fördel då hästen kan få en lugn start och förhoppningsvis trava in sig ordentligt. För fart finns nästan så det blir över och det råder ingen tvekan om att segerchansen är mycket hög om han håller sig till rätt gångart loppet igenom. Men känns ändå givet att gardera.

2 Grude Tilla kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Senast vann man på bra sätt efter att gått på i tredjespår med 400m kvar till mål.Efter senaste starten har man dock blivit behandlad och stått över lite tärning. Men har Grude Tilla inte tappat formen totalt så ska hon inte nonchaleras från ett perfekt utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen leder hon sen loppet länge.

Nämner även 7 Prins C.K som besitter bra fart och god kapacitet för loppet. Dock är man något ojämn i sina prestationer vilket gör Prins C.K svår att räkna på. Men skulle han leva upp till sitt kunnande ikväll är han inte alls oäven.

Min Vinnare: 12 Nårje
Spets efter 500m: 2 Grude Tilla
Skrällen: 2 Grude Tilla
Ranking: A 12 B 2,7,4,11,6,5,10 C 3,9,8,1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto