DD Tips Hagmyren Fredag 29/5

Publicerad på 29 Maj 2020 - 15:01

DrTrav

DrTrav

29 Maj 2020 - 15:01

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Hagmyren. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Hagmyren Fredag 29/5
DD1: 1,5
DD2: 1,3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Klack Tekla gjorde en stark insats från dödens näst senast men fick ge sig mot en bra avslutande Osen Expressa. Gången efter det galopperade hon bort sig. Hon är inte att lita på och innerspåret är inte det bästa för hon kan inte hålla någon ledning men hittar hon bara loss så är hon stark och rejäl och hon tål att göra en del grovjobb och då kan hon blanda sig i segerstriden här.

5 Månodin A.M. kliver ner i klass nu. Läget är bra och med en duktig kusk i Mats E Djuse i vagnen så kanske det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in. Han är dock inte beroende av ledningen för att ha segerchans här.

7 Stuve Sky var inte i tävlingsmässigt skick och fick strykas inför en tilltänkt start nyligen. Nu verkar allt bra med henne men man ligger lågt från stallet.

10 Sorm Järven besitter goda fartresurser men han har väldigt svårt att hålla sig till rätt gångart. Han övertygade vid vinsten senast trots ett galoppinslag på vägen. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Smedheim Snerta kördes avvaktande i årsdebuten och kom i mål med en del sparade krafter. Gången efter det slog hon på en tidig galopp men hon ställde sig och fick sedan en invändig resa och det löste sig perfekt med en lucka till slut och då räckte det till seger. Med lite klaff här så kan hon överraska.

11 Sundbo Nova höll farten godkänt som femma i ett lopp som vanns av Klack Alva senast. Tråkigt läge nu men om ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig så kan hon ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 1,5 B 7,10,8,11,2,4 C 6,3,12,9

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
10 Queer Fish fick en fin resa och tackade för det med att spurta in till seger senast. Får han ett passande lopp i ryggar innan attacken sätts in här så fäller han många hästar till slut.

3 Antonio Tabac spurtade mycket bra i ett lopp som vanns av Queer Fish senast men det räckte bara till en andraplats. Här kan det nog bli tidig ledning och från spets så är det hästen att slå.

1 Weekend Fun blev störd till galopp senast. Innan det misslyckandet så hade han gjort många bra prestationer. Han kan öppna bra och har viss chans på spets men om det inte blir ledningen så borde det kunna bli rygg på ledaren och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

2 Michelangelo Ås var ute mot tufft motstånd senast och hakade på bra till fjärdeplatsen som fyra bakom Mindyourvalue W.F. över lång distans. Kort distans nu är mer passande och utgångsläget är bra så han kan vara långt framme på nytt.

11 Canari Match är bortlottad men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

5 Going For Gold Zaz avslutade starkt till seger i årsdebuten. Gången efter det så hakade han på godkänt som femma bakom Queer Fish. Får han spara speeden in i det längsta så kan ha vissa möjligheter här.

4 Zack's Zoomer är kvick iväg vid laddning. Distansen är passande och med ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-2: A 10,3,1 B 2,11,5,4,7,6 C 8,9,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto