DD Tips Hagmyren Söndag 28/6

Publicerad på 27 Jun 2020 - 16:31

DrTrav

DrTrav

27 Jun 2020 - 16:31

Dagens Dubbel spelet avgörs på Hagmyren under söndagen. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Hagmyren Söndag 28/6
DD-1 1,4,6
DD-2 7,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Alfa Lina kommer till den här starten med två raka andraplatser. Hon var utan chans mot en överlägsen Grude Bambi men hon var lika klar tvåa senast. Hon är kvick den första biten så från ett trevligt läge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering här.

4 Järvsö Elling stod med dubbla tillägg och fick en jobbig resa senast så det loppet är bara att glömma. För tre starter sedan så tog han över ledningen med 1300 meter till mål och sedan så vann han enkelt från den positionen. Skulle ledningen nås så kan det räcka långt här.

6 Moddson tagit 8 segrar på 9 starter i karriären. Han avslutade positivt som tvåa bakom Järvsö Elling i det loppet han inte vann näst senast. Senast så blev det en spetsseger. Det kan bli tuffare att komma till täten nu med spår lite långt ut och startsnabba hästar invändigt men löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme på nytt.

3 Mo Sjur avgjorde till en knapp seger i en tät slutstrid i årsdebuten för tre starter sedan. Senast så fick han ett lopp i ryggar men han avslutade sedan plusbetonat efter en sen lucka men då var Moddson som vann det loppet från ledningen redan i mål. Hittar Jan Roar Mjölneröd rätt väg här så kan han slå till med en seger.

5 Järvsö Micke gjorde det bra vid vinsten näst senast. Senast så var han ute över tre varv på Umåker. Han travade då i ledningen men ut på slutrundan så blev han avlöst när Tangens Lilja tryckte sig till täten. Sedan hade han svårt att följa på den sista bortre långsidan och tappade väldigt mycket och kom i mål först på en sjundeplats bakom Norrbo Odin som tog en knapp seger. Nu är distansen ett varv kortare och kan Mats E Djuse servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

2 Oss Can hängde med helt okej till fjärdeplatsen bakom Moddson från vinnarhålet senast. Torbjörn Jansson har kört honom en gång tidigare men då blev det ingen framgång. Skulle ett par av de mer betrodda hästarna ha en sämre dag så kan han överraska.

Ranking DD-1: A 1,4,6 B 3,5,2,7 C 8,9

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
8 Pyrmo kommer från en färsk seger på Oviken. Han tog över ledningen med knappa varvet till mål och sedan så vann han i ohotad stil från den positionen. Han är van vid tufft motstånd så kommer han ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han vara med och kämpa om segern här

7 Hvalstad Odin var duktig trea bakom Rappnor som vann loppet och Månlykke A.M. som knep andraplatsen näst senast. Gången efter det så blev Månlykke A.M. för tuff så han fick nöja sig med andraplatsen. Med lite klaff nu så kan det vara läge för en seger.

3 S.T.C.C.Faksen gjorde det bra när han vann från ledningen för tre starter sedan. Han har svårt att hålla sig till rätt gångart men skulle han lyckas hålla ihop aktionen här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Gomnes Hans T. kommer med mycket fin form. Han var ute i ett stayerlopp senast och plockade då ner Rappnor till en knapp seger precis på linjen. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

6 B.W.Prinsen hade inte sin bästa dag och tappade mycket i årsdebuten senast. Med det loppet innanför västen så borde han vara klart bättre nu. Hittar Örjan Kihlström rätt väg med honom här så kan han vara långt framme.

Ranking DD-2: A 8,7 B 3,10,6,2,4 C 1,11,9 

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto