DD Tips Hagmyren Tisdag 4/8

Publicerad på 4 Aug 2020 - 11:00

DrTrav

DrTrav

4 Aug 2020 - 11:00

Det är Hagmyren som arrangerar Dagens Dubbel-spelet ikväll. Nedan följer mitt DD-tips. 

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR!

DD Tips Hagmyren Tisdag 4/8
DD1: 2,4,9
DD2: 6,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Voltstart
9 Bol Brage har varit bra en längre tid. Han höll starkt till andraplatsen bakom Månlykke A.M. senast i Årjäng. Gången innan det så kom han med en vass avslutning och då tog han ner Tekno Lynet till vinst. Kan Mats E Djuse servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

2 Hönn Blesa avslutade strålande till seger näst senast. Hon trivs över sprinterdistans och hittar Ulf Backhouse en bra väg med henne så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

4 Jo Sefin gjorde det bra vid spetssegern senast. Hittar Kaj Widell till spets smärtfritt här så kan hon bli svår att fånga in över den korta distansen.

10 Spikfaks var väldigt bra när han plockade ner den ledande Viking Faks på upploppet till seger i Jarlsberg för en månad sedan. Kort distans är inte det bästa och han har även ett dåligt spår i volten men klarar han av det momentet så är han stark till slut fast upploppet på Hagmyren är kort så det gäller att sitta i en vettig position inför avgörandet.

13 Hvalstad Odin har varit duktig en lägre tid utan att han har fått sätta nosen först. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det vara läge för en vinst.

12 Björs Viking har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Springspår på tilläggsvolten nu och prickar Ulf Ohlsson bra i startögonblicket så kan han sitta i en hygglig position omgående och då kan han ha vissa möjligheter här.

11 Kaksen N.O. har sedan han vann ett V75 lopp på Solänget i september 2018 galopperat fem gånger i följd. Nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Alf Jonsson. Han har inte startat sedan april ifjol så formen är knappast på topp men han gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Springspår nu och löser det sig med positionerna så kan han överraska här.

1 Kiro Bia Balderina gick bra som fyra på Jarlsberg näst senast. Senast var det monté som hon nu har provat på två gånger och hon har gjort bort sig med galopp båda gångerna. Intressant utgångsläge nu och får hon en fin resa så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Ranking DD-1: A 9,2,4 B 10,13,12,11,1,14,8 C 5,3,6,7
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 3140 m Voltstart
12 Volocity De Vie kämpade på bra i dödens senast men Lamino som satt i ledningen blev för svår att nå så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är stark och rejäl så den långa distansen är passande. Får han en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Pane Vino har gjort det bra i fem starter i Per Linderoths regi. Två vinster under sadel och tre stycken tredjeplatser i sulkylopp har det blivit. Han kom med en härlig avslutning efter att han hittat loss från innerspåret senast. Springspår nu så om starten blir lyckad så kan det bli tidig ledning här. Skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här gänget. 

1 Brothers N.Arms har inte rosat marknaden i årets starter. Han försvann med en tidig galopp i comebacken senast. Intressant utgångsläge nu och felfri här så kan han få smyga med på innerspår och får han sedan en lucka så kan han duga mot det här motståndet.

14 Spickleback Face gjorde första starten sedan september ifjol när han startade i ett lopp på Dannero i slutet av maj. Det slutade dock i ett galoppmisslyckande. Dåligt läge nu och många hästar att runda men distansen är lång så han har gott om tid på sig så kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli att räkna med över upploppet.

7 Hunkydory Degato gör ofta bra insatser och lång distans trivs han med. Hittar Rikard N Skoglund en bra väg med honom så gör han inte bort sig.

13 Ochongo Face gick en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Raja Ribb näst senast. Tråkigt läge nu men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter.

2 M.T.Knight Rider vinner inte så ofta men får han smyga med i en trevlig rygg innan han går till anfall så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-2: A 12,6 B 1,14,7,13,2 C 5,9,11,8,3,10,4
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto