DD Tips Halmstad

Publicerad på 2 Nov 2020 - 10:12

DrTrav

DrTrav

2 Nov 2020 - 10:12

DD-tips Halmstad Måndag 2/11

DD-1 3 Tony Afrika
DD-2 3,5,1
3 rad x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m
3 Tony Afrika spurtade vasst efter invändigt lopp på V75 senast. Gången före var man överlägsen från ledningen. Formen är klart positiv och nu är det läge för att tidigt köra sig tidigt till ledning och sedan blir Adrian Kolgjini och denna femåriga valack svår att plocka ner. Min spik på Dagens Dubbel.

Motbud
5 Eldorado B gick barfota runt om för första gången hos sin tränare Joakim Lövgren senast. Kördes då till ledningen tidigt och såg tämligen oberörd ut över mål efter en avslutning på 1.11 sista varvet. Idag ser dock uppgiften annorlunda ut med spår ett på bakvolten, det kommer i första hand handla om att leta sig ut i ett andra spår för herr Lövgren och Eldorado B. Dessutom ändrar man till bakskor denna gången det blir alltså inte barfota runt om som fungerade så bra senast. Utgångsläget och utrusyningsförändrignarna gör att jag inte tror på honom lika mycket som jag gjorde senast. Är medveten om att formen hos Lövgren är på topp och det mycket väl kan bli så att 5 Eldorado B sköljer över alla i dagens start. Men jag tar ställning här och spikar emot.

10 Vincent As är närmast unik i sitt agerande i loppen. Vincent As blandar otroliga prestationer med att ibland bara lägger ner travet tvärt för att sedan tända om igen under loppen. Som ni förstår är denna sexåring svår att räkna på. Men han gynnas av distansen och skulle han bjuda till i loppet så går ingen säker.

Min Vinnare: 3 Tony Afrika
Spets efter 500m: 3 Tony Afrika
Skrällen: 10 Vincent As
Ranking: A 3 B 5,10,2,8,6,9 C 4,1,7,11

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 I Come In Peace har sett fin ut i de senaste starterna och ska räknas tidigt som en segerkandidat i loppet. Formen är på topp för dagen, och från detta utgångsläge kan man öppna över medel. Idag över den korta distansen lär Peter Untersteiner vara aktiv från start och göra allt han kan för att I Come In Peace ska sitta i ledningen in i första sväng. Når man ledningen kommer man i mina ögon bli svår för konkurrenterna att plocka ner. 

5 Durello kan mycket och har formen på topp vilket man visat i de senaste starterna. Han är dock inte helt att lita på och har inte visat någon direkt startsnabbhet, men utan strul finns kapacitet för att vara med och segerstrida i kvällens start.

1 Backup D.K. har gjort det bra på slutet men det finns frågetecken kring hur man kan öppna i från spår ett bakom bilen. Men man bör komma iväg tillräckligt bra för att få fin resa härifrån. Kan man hålla upp positionen rygg på ledaren och sen få lucka in på upploppet går ingen säker ikväll.

Min Vinnare: 3 I Come In Peace
Spets efter 500m: 3 I Come In Peace
Skrällen: 1 Backup D.K.
Ranking: A 3 B 5,1,6,12,8,11 C 4,2,7,9,10

Lycka till med spelen

Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto