DD Tips Halmstad 19/12

Publicerad på 19 Dec 2020 - 12:57

DrTrav

DrTrav

19 Dec 2020 - 12:57

DD Tips Halmstad Lördag 19/12

DD1: 2,10,11
DD2: 5,6,10

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
10 Wild Love var en besvikelse återigen på Solvalla när man efter att hamnat perfekt till inte kunde något speciellt till slut. Hon visade återigen att hon inte trivs på Solvalla. Men enligt stallet känns allt bra hemma i träning och med en normal prestation är Wild Love med i segerstriden idag. Knapp förstahäst för mig.

2 Kali Smart stod med samma läge som idag i den senaste starten och då satte hon personligt rekord ifrån ledningen och vann loppet. Hon hade heller inte startat på en månad då och jag tror säker formen är framflyttad ytterligare något till dagens start. Tidig ledning väntar även idag och därifrån är man hästen att slå för övriga.

Skrällen för mig är 11 Ultra Bright, hon var den som var presterade bäst av de fyra hästarna på tillägg som möttes i förra starten. Det var ett formbesked när man med en fin resa invändigt i fin stil kunde passera mållinjen som trea. Hon är även kvick från start och skulle man hitta en vettig position från start ska man inte nonchaleras här. Tidig på systemet.

5 Beluga West är också intressant, hon har stått för bra prestationer utan att få vinna på slutet. Formen är bra och kapaciteten finns för att vara med och göra upp om segern idag.

Min Vinnare: 10 Wild Love
Spets efter 500m: 2 Kali Smart
Skrällen:11 Ultra Bright
Ranking: A 10,2 B 11,5,13,9,1,12,6,7 C 15,3,8,4

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
10 Farlander Am är min givna försthäst i detta loppet. Han har klättrat i klasserna under året och imponerat i sina framträdanden. Senaste förlusten kom när man fick trava med pugntering större delarna av loppet. Är formen bara där till dagens start kommer konkurrenterna få svårt att rå på denna femåring hos Johan Svensson. Det är hemmaplan och Johan Svensson som tränar vill säkert visa upp sin guldklimp i fin författning. Det finns dock ett frågetecken inför denna starten och det är hur Farlander Am hanterar skotvånget? I de tolv senaste starterna har nämligen Farlander Am startat barfota runt om och enda segern med skor på hovarna kom i karriärens blott första start.

5 Zap di Girifalco rullade över i passgång i den senaste starten, det såg ut att vara segern som försvann då för Björn Goops femåring. Idag kanske det är revansch att utkräva? Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från stallet meddelar man att Zap di Girifalco känns fin hemma i träning och bör med bra spår vara med långt framme idag. Tidig bakom min förstahäst.

Skrällen för mig är 12 Staro Leonardo. I den senaste starten passade det inte alls att gå utvändigt om ledaren då Staro Leonardo vek ner sig tidigt. Men dessförinnan har man stått för två mycket fina prestationer på V75. För två starter sedan gick man 12,5 sista 800 ute i såren. Distansen idag ser jag som en fördel och hittar man bara en vettig position från detta utgångsläge så är man en outsider om min tipsetta skulle ha en sämre dag.

Min Vinnare: 10 Farlander Am
Spets efter 500m: 5 Zap di Girifalco
Skrällen: 6 Staro Leonardo
Ranking: A 10,5 B 6,1,4,2,9 C 7,3,8,11,12


Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto