DD Tips Halmstad 22/5

Publicerad på 22 Maj 2023 - 10:47

DrTrav

DrTrav

22 Maj 2023 - 10:47

DD-tips Måndag 22/5

DD-1 3 Jameson K.W.
DD-2 1,4,5

3 rader x 70 = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
3 Jameson K.W. trivs över den längre distans och visade det inte minst senast när han vann på bra sätt över 2640m. Formkurvan pekar uppåt och från ett passande utgångsläge är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer han sen vara hästen att slå för övriga. Men samtidigt är han inte beroende av spets och i mitt badkar tippas han etta i ett öppet lopp.

9 Klondyke River är inte helt att lita på men faktum är att senast var första gången Klondyke River fick se sig besegrad felfri. Men trots att han inte vann så var insatsen bra och Klondyke River stod för en vass avslutning. Skulle han upprepa bedriften att hålla sig till rätt gångart hela vägen även ikväll besitter Klondyke River fartresurser för att vara med och utmana om segern.

12 Valnes New Love har gjort det bra för Petri Puro och kommer med en formkurva som pekar uppåt efter att fått ett lopp i kroppen. Valnes New Love lever på sin styrka och även om utgångsläget inte är det bästa så skulle han komma in i matchen bara det blir lite överpace på loppet. Att det dessutom blir barfota bak för första gången känns också spännande.

Min Vinnare: 3 Jameson K.W.
Spets efter 500m: 3 Jameson K.W.
Skrällen: 12 Valnes New Love
Ranking A: 3 B 9,12,10,1,8,11,4 C 7,2,6,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Giovanna Coger är kvick iväg från start och har visat sig trivas ypperligt i spets.
Fyra av hennes fem segrar är tagna från ledningen och senast vann Giovanna Coger enkelt från just spets. För Fredrik Persson är taktiken given, han kommer ladda iväg från start och tidigt ta hand om ledningen. Blir det sen bara inte överpace på loppet kommer Giovanna Coger inte att bli lätt att ta sig förbi för övrigt.

4 Big Best Helvin är en annan individ som också kan öppna bra. Skulle kunna svara ut Giovanna Coger en bit. Men samtidigt har han inte fungerat helt på slutet och skulle säkerligen vara nöjd med rygg på favoriten ikväll. Däremot har Big Best Helvin visat högt kunnande när han presterar på topp och som helt ospelad ikväll skulle detta kunna vara kioskvältaren om han har sin dag.

Nämner även 1 Lucky di Quattro som är en vass avslutare och som visade bra form senast. Däremot är han ikväll missgynnad av bricka ett men skulle det lösa sig med positionerna finns det alltid en pollett kvar när Lucky di Quattro sätter in slutstöten.

Min Vinnare: 5 Giovanna Coger
Spets efter 500m: 5 Giovanna Coger
Skrällen: 4 Big Best Helvin
Ranking A: 5 B 4,1,8,7,2,6 C 12,0,10,11,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto