DD Tips Halmstad 24/4

Publicerad på 23 Apr 2021 - 00:18

DrTrav

DrTrav

23 Apr 2021 - 00:18

DD Tips Halmstad Lördag 24/4

DD1: 1,2,4,5,7
DD2: 7 Cyber Lane

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Zaffiro Jet kommer med en färsk seger på V75 i från den senaste starten. Då öppnade man kvickt och höll upp ledningen trots flera startsnabba i loppet, men man släppte sen ifrån sig den positionen i ett andraskede och fick istället positionen rygg på ledaren. Det visade sig bli ett genidrag då Zaffiro Jet kunde spurta snabbt via Open-Stretch och vinna loppet. Till dagens start har man fått ett perfekt utgångsläge och över kort distans kommer det kunna gå riktigt snabbt idag. Zaffiro Jet är den troliga ledaren av loppet och i den positionen kommer man bli svårslagen.

5 Bordeaux S. har varit nere i Frankrike över vintern och införskaffat sig hårdhet. I den senaste starten var det comeback på Svensk mark och denna Orlando Vici-valacken visade direkt att man kommer bli att räkna med framöver. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och ska ses med bra segerchans i loppet trots att det finns risk man får göra jobbet själv. Bordeaux S. vann en V75-final med Magnus A Djuse under förra säsongen och är ett givet streck på kupongen idag.

Skrällen är 1 Upstate Face som besitter en bra grundkapacitet. I den senaste starten kom man aldrig riktigt in i loppet. Men ikväll har man en spännande uppgift då motståndet är enklare. Man rycker samtliga skor för första gången i livet vilket är spännande och även om ledningen idag känns långsökt så kommer man få ett bra lopp i rygg på ledaren och till endast 3% ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 2 Zaffiro Jet
Skrällen: 1 Upstate Face
Ranking: A 2,5 B 1,4,7,3,11,6,10,11 C 12,9,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 7 Cyber Lane. Han årsdebuterade i den senaste starten och gjorde det mycket bra som tvåa bakom Racing Mange som vann loppet. Även om Racing Mange fick det bättre loppet så närmade sig Cyber Lane hela upploppet och prestationen var femstjärnig. Nu med lopp i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad och vi kan vänta oss en minst lika bra prestation här. Jag är inne på att man kommer kunna följa med utanpå Chief Orlando från start och sen få överta ledningen i ett andraskede. Lyckas man med det känns loppet över. Men skulle det inte bli ledningen för Cyber Lane så finns kunnande och kapacitet för att vinna loppet på andra sätt också. Det är även aviserat barfota runt om till dagens start. Cyber Lane jagar en rosa biljett i loppet och jag spikar.

Motbud
2 Handsome Brad var nedsatt av en halsinfektion i den senaste starten vilket påverkade honom och hans prestation i loppet vilket gör att formen är något svårbedömd till dagens start. Handsome Brad mötte Cyber Lane i Östersund förra året, då hade Cyber Lane spår invändigt och den gången lyckades inte Handsome Brad ta en längd på honom. Nu är positionerna ombytta och det ska blir spännande att se vilken taktik kusken Carl Johan Jepson tar sig an loppet idag. Oavsett är detta främsta motbudet till min spik och det är ett givet streck på kupongen om man garderar.

Nämner även 12 Aetos Kronos, men visst känns det som att spår 12 i Gulddivisionen inte ska gå. Men detta är en undantagshäst som visat att han är något extra. Tränaren Jerry Riordan skulle inte plocka ut honom i dagens lopp om han inte var i ordning. Skulle det bli körning på loppet ska man inte nonchaleras trots sitt utgångsläge. Ska streckas vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m: 7 Cyber Lane
Skrällen: 12 Aetos Kronos
Ranking: A 7 B 2,12,9,6,1,4,3,5 C 8,10,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto