DD Tips Halmstad 25/1

Publicerad på 25 Jan 2021 - 10:24

DrTrav

DrTrav

25 Jan 2021 - 10:24

DD-tips Halmstad Måndag 25/1.

DD-1 6,8,11
DD-2 4 Bianca Sisa

3 rad x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
11 First One In har på pappret en bra uppgift framför sig här. Detta är en sjuåring som har bra kapacitet men som emellanåt ägnar sig åt galopp. Bland annat så galopperade man bort en seger på V75 med mindre än 200m till mål för två starter sedan. Men lyckas Kevin Oscarsson hålla First One In till rätt gångart loppet igenom så är man högaktuell för seger ikväll.

6 Catch The Day N.O imponerade under fjolåret med att på sina 13 starter aldrig placera sig sämre än trea någon gång, dessutom segerdefilerade man i fem av dessa framträdanden. Ikväll står man på mellan volten, men med endast två ekipage där kommer man komma iväg bra och snabbt vara ikapp hästarna på start. Med en bra position kommer man kunna vara med där framme när det ska avgöras under sista halvvarvet. Givet streck på kupongen.

8 Bastian är jämn och säker i sina prestationer. Han gör sällan några dåliga lopp för sin tränare Hanna Lähdekorpi. Från innerspåret på bakvolten handlar det i första hand om att hitta ut i ett andra spår, väl där kommer Bastian kunna gå med bra i ryggar för att sen ha en pollett sparad till upploppet. Streckas på systemet.

Min Vinnare: 11 First One In
Spets efter 500m: 6 Catch The Day N.O.
Skrällen: 8 Bastian
Ranking: A 11,6 B 8,7,3,5,13,10,9 C 14,1,2,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
4 Bianca Sisa är en fin åttaåring som kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. I den senaste starten var man ute på V86 i Bjerke och vann från ledningen. Man är kvick från start och med bra form är jag inne på att man tidigt sitter i ledningen även här. Väl i den positionen kommer man sen sälja sig dyrt. Från stallet är man optimistiska och tror på en bra prestation igen, man meddelar att når man ledningen kommer man köra där så länge lampan lyser. De nämner också att körspö som man får använda sig av i Sverige är en klar fördel för Bianca Sisa. Jag tar ställning och spikar på Dagens Dubbel. 

Motbud
5 Don Cash var betrodd senast på V75 men fick inte det att stämma då, låg på när ha han väl kom till ledningen och galopperade med 1400m kvar till mål. Ikväll är jag inne på att man kommer vilja servera Don Cash ett snällare lopp. För laddar man iväg från start är risken överhängande att man för trava utvändigt ledaren här och med tanke på prestationen senast vill man nog skona hästen från det scenariot. Men kapacitet finns för att vinna loppet från andra positioner också. Givet streck vid gardering.

1 Herakles är skrällen i loppet. Han gör sällan dåliga lopp och ikväll från ett intressant innerspår kan man sitta i rygg på ledaren och skulle luckan uppenbarade sig över upploppet finns en vass avslutning att tillgå. Ska inte nonchaleras om man garderar min spik.

Min Vinnare: 4 Bianca Sisa
Spets efter 500m: 4 Bianca Sisa
Skrällen: 1 Herakles
Ranking: A 4 B 5,12,9,11,3,6,8 C 7,10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto