DD Tips Halmstad 28/2

Publicerad på 28 Feb 2021 - 00:00

DrTrav

DrTrav

28 Feb 2021 - 00:00

DD Tips Halmstad Söndag 28/2.
DD1: 3,5,7
DD2: 4 Beethoven

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Payet D.E var ute på Mantorps tung sprungna bana i den senaste starten, gjorde det bra med en vass avslutning och gick i mål som trea. Payet D.E trivs när han får spara speeden tillslut, och detta är en sexåring som är kvick bakom bilen. Laddar kusk och tränare Hanna Lähdekorpi iväg från start finns det även på kartan att man kommer hela vägen till ledningen. Oavsett ledning eller inte är man ett givet segerbud i loppet.

3 Inertial var inte som bäst i den senaste starten, men nu har man fått återhämta sig lite och är redo för start igen. Man är kvick från start men frågan om man vill köra i ledningen direkt med tanke på prestationen i den senaste starten? Detta är nämligen ytterligare en häst som är väldigt vass när han får spara speeden. Rygg ledaren och lucka in på upploppet? Streckas på systemet.

Betalar även för 5 Infinitus som imponerade i den senaste starten när man plockade ner ledaren från positionen utvändigt. För två starter sedan satt man fast med sparade krafter. Denna sjuåring kommer till start med fin form och ska räknas in i segerstriden.

Min Vinnare: 7 Payet D.E
Spets efter 500m: 3 Inertial / 7 Payet D.E
Skrällen:
Ranking: A 7,3,5 B 2,1,9,8 C 4,6

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 4 Beethoven. I den senaste starten fick man ett perfekt lopp i rygg på ledaren och när väl kusken Carl Johan Jepson gick ut till attack och drog norska huvudlaget på upploppet så svarade hästen bra och avgjorde säkert. Intrycket var mersmakande, och Beethoven passerade mållinjen med bra spänst. Han är kvick från start och är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Motståndet är inte tuffare än senast och med loppet i kroppen bör formen vara framflyttad. Spik för mig.

Motbud
6 Ready Trophy är en stark och tuff femåring, det visade man inte minst vid sin seger på V75 under nyårsafton. Sedan dess har man inte startat vilket betyder att det är årsdebut idag. Detta är att man är lite svårbedömd till dagens start och jag väljer att stå över. Men för den som garderar är man ett givet streck trots årsdebuten.

Vill även nämna 10 Mellby Helios som drog på i ledning i comebacken, då var det debut för sin nya tränare Ville Karhulahti och man blev endast slagen av min spik, Beethoven. Nu har man lopp i kroppen men också ett tufft utgångsläge. Given vid gardering.

Min Vinnare: 4 Beethoven
Spets efter 500m: 4 Beethoven
Skrällen:
Ranking: A 7,3,5 B 2,1,9,8 C 4,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto