DD Tips Halmstad 28/6

Publicerad på 28 Jun 2021 - 12:46

DrTrav

DrTrav

28 Jun 2021 - 12:46

DD-tips Halmstad Måndag 28/6

DD-1 2,4,5,6,8,9
DD-2 5 Usain Töll

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta oddspå trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
4 Toto Barosso var nära att kvala in till finalen av kungapokalen för tre starter sedan. Men har efter det visat upp fortsatt fin form. För två starter sedan vann man säkert efter att ha spenderat slutrundan utvändigt om ledaren. I den senaste starten avslutade man vasst till andraplatsen. Förstastreck för mig i loppet.

6 Barolo Roc är en individ med bra kapacitet men han är något svårbedömd formmässigt. Han såg fin ut som fastlåst med gott om krafter sparade i debuten på svensk mark i den senaste starten. Nu med det loppet innanför västen bör formkurvan vara framflyttad en hel del till kvällens start. Givet streck.

Nämner även 5 A Good Point som är kvick iväg från start och lyckas han komma till ledningen ikväll blir han inte lätt att plocka ner för övriga. Kort distans som ikväll är en fördel då tre av fyra segrar kommit över korta häcken. Fast med sparade krafter i den senaste starten och till låg procent streckas han på systemet.

Min Vinnare: 4 Toto Barosso
Spets efter 500m: 5 A Good Point
Skrällen: 5 A Good Point
Ranking: A 4,6,5 B 2,9,8 C 3,1

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Usain Töll kommer till kvällens start med toppform. Femåringen har verkligen hittat sig själv hos sin nya tränare Mattia Orlandos. I den senaste starten gjorde man det bra mellan hästar utan att aldrig riktigt få chansen, intrycket var mersmakande och känslan är att det är en seger som ligger runt hörnet för denna fina valack. Han öppnar okej från start och skulle man hitta ner i rygg på ledaren bakom startkatapulten Sweetman är sen segerchansen mycket hög om bara luckan uppenbarar sig. Till 19% är detta min förstahäst och spik på Dagens Dubbel.

4 Sweetman öppnar kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen har man visat sig trivas bra och har åtta segrar på nio försök. För två starter sedan vann man från jst ledningen en final av Bronsdivisionen. Nu har han inte startat på nästan tre månader vilket gör att formen är något svårbedömd. 

Nämner även 1 Emoji som är en segermaskin med 16 segrar på 28 starter. Nu har han varit struken inför kvällens start vilket gör att formen är svårbedömd, dessutom finns risken att han blir över från start vilket göra att seger chanserna sätts ner något. Men kapaciteten finns och kan därför inte nonchaleras vid gardering. 

Min Vinnare: 5 Usain Töll
Spets efter 500m: 4 Sweetman
Skrällen: 10 Bordeaux S.
Ranking: A 5 B 4,1,10,8,12,9,2 C 7,3,6

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto