DD Tips Halmstad 3/4

Publicerad på 2 Apr 2021 - 23:04

DrTrav

DrTrav

2 Apr 2021 - 23:04

Dagens Dubbel Halmstad 3/4

DD-1 2.4.6.7
DD-2 4.14

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
Det känns som att V75-6 kan bli ett väldigt rivigt lopp och det finns flera hästar som kan ladda i väg från start och spetsstriden känns oviss.

4 Tycoon Conway Hall blir ändå min knappa spetsfavorit och normalt sett borde han räcka väldigt långt om han hittar till ledningen. I sin senaste start var han dock direkt blek i ett lopp på Ålborg och han har varit ifrån tävlandet ett par månader och det är trots allt ett litet frågetecken för formen. Det kan även kosta att komma till ledningen med startsnabba hästar både invändigt och utvändigt och han är ändå bara en av flera segerkandidater i ett öppet lopp.

7 Stoletheshow fick trava utvändigt om Sorbet i sin senaste start och även om stallet inte tyckte att han var som bäst för dagen tycker jag att han var klart godkänd. Han har fått två lopp i kroppen nu efter vila och borde ha tagit steg framåt formmässigt och om hästen tävlar på topp ska han ses med klart bra segerchans.

2 Eldorado B är loppets roliga drag. Han är anmäld med barfota runt om för andra gången i karriären och senast han testades med den balansen var han mycket fin när han ledde loppet från start till mål. Skulle han lyckas hålla ut sina konkurrenter från start blir det spännande att se hur långt det kan räcka från ledningen.

6 General Bianco har pausat från tävlandet ett par månader men ingen har väl missat att hästen har ett otroligt högt kunnande när han är som bäst. Han slog hästar som Cyber Lane, Velvet Gio och Milligans School under fjolåret och hittar han ner i ett bra slagläge i andraspår blir han livsfarlig över upploppet. Det blir barfotabalans direkt i årsdebuten och rapporterna från stallet är att han är väldigt laddad hemma i träningen.

Min Vinnare: 7 Stoletheshow
Spets efter 500m: 2 Eldorado B/4 Tyccon Conway Hall
Skrällen: 2 Eldorado B
Rankingen A: 7.4.2.6 B: 8.9.1 C:12.3.11.10.5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
4 Kirsi Boko var inte som bäst i sina två senaste starter men han nu varit ifrån tävlandet ett tag och gör debut i regi Peter Untersteiner. Det är en fartfylld dam och hon ska vara väl förberedd för en bra prestation direkt. Hästen är stänkrädd och jag tror att Untersteiner laddar allt som går från start för att lyckas komma till ledningen eftersom hon inte vill ha hästar framför sig. Lyckas han med det tror jag det är en bra segerchans från ledningen.

14 Eight Hour har gjort det bra varje gång på slutet och kommer med toppform till denna start. Nu är det annat läge med bakspår och det behövs lite tur med positioner men hon fungerar precis lika bra bakifrån och strular det inte från läget är hon säkerligen med och slåss om segern igen.

6 Caramelle T.T utmanar om ledningen och lyckas hon ta sig till den positionen ökar segerchanserna markant. Karriärens två segrar är tagna från ledningen och hon höll klart bra från spets i årsdebuten som trea.

5 Kailua Boko Gav ett rejält intryck vid segern senast när hon satte fart i tredjespår och gör hon om den prestationen är hon med långt fram igen.

12 Begum Kronos var bra som femma i ett V75-lopp senast och borde ha gått framåt med ett lopp i kroppen.

Min Vinnare: 4 Kirsi Boko
Spets efter 500m: 4 Kirsi Boko/ 6 Caramelle T.T
Skrällen: 12 Begum Kronos
Rankingen A: 4.14 B:6.5.12.2.9.15 C: 3.8.13.1.11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto