DD Tips Halmstad 31/5

Publicerad på 31 Maj 2021 - 15:33

DrTrav

DrTrav

31 Maj 2021 - 15:33

DD-tips Halmstad Måndag 31/5

DD-1 9,11
DD-2 1,3,6,7,9

10 rad x 25kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
9 Golden Guard hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten men då fick man nöja sig med andraplatsen efter att man gjort det väldigt bra från utvändigt om ledaren och segraren Amornero Roc. Bricka nio ikväll behöver inte vara fel, man kan sitta bra på det direkt i ett andra spår utan att ödsla krafter i en spetskörning. Formen är på topp och med en liknande insats som i den senaste starten så har man en bra segerchans ikväll.

Skrällen är 11 Mystic Mom som avslutade vasst bakom Laradja Vrithout för två starter sedan och gick i mål som tvåa. Detta är en individ som är väldigt kvick på speed och skulle man få smyga med i tåget här ikväll kommer han passera många över upploppet. Gynnas av tempo på loppet. Till endast 8% är han ett givet streck på kupongen.

Nämner även 10 Peakadilly har vunnit två av sina fyra starter i år. För två starter sedan plockar man ner LArsson med ett tungt sista varv. Senast fick man det dock inte att stämma och det blev galopp. Kapacitet för att utmana om segern här ikväll.

Min Vinnare: 9 Golden Guard
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Mystic Mom
Ranking: A 9 B 11,10,12,5,1,2 C 4,6,8,7,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Eye in the Sky gynnas av den korta distansen. Ikväll har men ett bra utgångsläge och kommer få ett bra lopp. För två starter sedan visade man sitt kunnande när man avslutade sista 800m via 13,5 till seger. Formen är bra och i ett öppet avslutande lopp är detta min förstahäst.

Framhåller även 6 Wolf Of Wallstreet tidigt här. Ikväll är det årsdebut och comeback efter ett längre tävlingsuppehåll. Men Conrad Lugauers hästar är ofta bra tränade och presterar direkt. Dessutom ska man i årets första start tävla barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande och tyder på att man kommer göra en bra prestation direkt. Givet streck till 6% som man är streckad på i skrivande stund.

7 Kondor Dream besitter bra kunnande och stod för en bra prestation i den senaste starten när han attackerade i spåren med varvet kvar till mål. För två starter sedan var man ute på V75 och mötte Flirting Diamond. Denna fyraåring kommer med bra form till dagens start och hittar man bara en vettig position från start så är man inte oäven här. Endast 8%.

Nämner även 1 Black Mission. Vi stryker ett streck över den senaste starten när man tidigt kom bort i loppet på grund av galopp. Men gången före gjorde man det bra när man visade moral och tog sig förbi precis på linjen. Från bricka ett kommer man kunna få ett bra lopp men det kan samtidigt bli en fälla. Känns givet att gardera när man är favorit i detta öppna lopp.

Min Vinnare: 3 Eye in the Sky
Spets efter 500m: 6 Wolf Of Wallstreet
Skrällen: Wolf Of Wallstreet / 7 Kondor Dream
Ranking: A 3,6,7 B 1,9,10,12,2 C 4,5,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto