DD Tips Halmstad 8/7

Publicerad på 8 Jul 2021 - 15:34

DrTrav

DrTrav

8 Jul 2021 - 15:34

Dagens Dubbel Torsdag 8/7

DD-1 1 Betting Pacer
DD-2 1.4.7.9.12

5 rader x 50 kr= 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m Auto
4 Fifty Cent Peace är loppets bästa häst och är favorit till att vinna Stosprinten. Robert Berghs amerikanska nyförvärv har redan hunnit med att vinna Drottnings Silvias Pokal under året och kunde inkassera en miljon kronor i förstapris.
Hon kan öppna snabbt från start men jag tror och hoppas att det kan bli svar invändigt nu och om hon kommer att tävla med skor på hovarna som det är anmält med i skrivande stund kommer hon i alla fall behöva vara riktigt bra för att vinna loppet den tunga vägen.
Jag har känsla för att det skulle kunna hända något här, och det saknas inte motbud.

1 Betting Pacer visade sig från sin bästa sida i försöket när Björn Goop kunde forcerade sig fram till ledning efter 4-500 meter trots ett sjunde-spår och vann därefter på ett enkelt sätt, även om han kämpade med stilen en aning den sista biten. Läget är perfekt nu och även om det är en oviss spetsstrid så håller jag Goop som knapp favorit att försvara innerspåret. Från ledningen tror jag inte att Betting Pacer blir lätt att passera med nuvarande form. Det finns som sagt andra ekipage som kan öppna fort från start och om han skulle bli över från början krävs det såklart lite tur på vägen. Jag tar ställning och spikar inom Dagens Dubbel.

2 Kroatia Boko är jag väldigt förtjust i som häst och skorycket senast fick en bra effekt. Även hon kan öppna snabbt från början och om man kommer till tät vill man förmodligen köra där. Visst, det är tuffare emot den här gången men jag gillade verkligen intrycket senast och det känns som hon är under stark utveckling.

3 Globalizer vann på ett imponerande sätt senast och håller toppform för dagen. Läget är bra och hon varken kan eller behöver vara med i någon körning från början. Det ser ut som ett lopp där det kommer att bli bra tempo under vägen och det skulle hon kunna profitera på. 

Nämner även 5 Bank Wise As samt 6 Hilarious Am tidigt bakom de ovan nämnda för de som garderar. 

Min Vinnare: 1 Betting Pacer
Spets efter 500m: 1 Betting Pacer / 2 Kroatia Boko / 4 Fifty Cent Peace
Skrällen: 2 Kroatia Boko
Rankingen A: 1.4.3. B:2.5.6 C: 7.8.10.9

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med vad som i mitt tycke är omgångens mest öppna lopp och här streckar jag så många som jag har råd med.

Jag sticker ut hakan och placerar 9 Cadiz överst i rankingen. Det är en segervan dansk gäst som har visat att han tål olika upplägg och Flemming Jensen är inte rädd att söka sig framåt om det skulle gå för långsamt där framme. Skulle det bli bra tempo på loppet är han även vass på speed och kommer han bara igenom vettigt från sitt bakspår, är det en allvarlig segerkandidat.

1 Stenson är i väldigt bra skick för dagen och fick äntligen utdelning senast när han inkasserade sin första seger sedan april 2020. Från ett bättre läge hade jag tyckt att det var bra chans till ytterligare en seger i raden men innerspåret är en klar nackdel och risken är överhängande att han blir över från start. Löser det sig under vägen blir han återigen farlig.

7 J.J Stitch skulle kunna hitta till ledningen trots ett spår långt ut på vingen och har än så länge fått mycket förtroende av spelarna. Han har dock gått upp i klass och det skulle kunna bli strul från det här läget. Lyckas Goop med att hitta till ledningen ökar såklart chanserna, men det är tuffa hästar emot nu.

4 Boccadamo är väldigt svårbedömd och gör debut på svensk mark. Han har vunnit 7 av 18 lopp i karriären och det låter som att det är en häst som borde hävda sig väl i sällskapet.

12 Aurora Show vann på ett bra sätt senast i ett lunchlopp men har fått ett jobbigt utgångsläge här och det krävs tur under vägen för att vinna loppet. Nu blir det barfota för första gången på svensk mark och det är en segervan dam som har vunnit 14 av 23 lopp i karriären.

Min Vinnare: 9 Cadiz
Spets efter 500m: 4 Boccadamo / 7 J.J Stitch
Skrällen: 1 Stenson
Rankingen A: 9.1.4.7.12 B:6.8 C: 10.5.11.3.2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto