DD Tips Halmstad 9/3

Publicerad på 9 Mar 2021 - 11:10

DrTrav

DrTrav

9 Mar 2021 - 11:10

Dagens Dubbel Jägersro 9/3.

DD-1 4,5,8
DD-2 5,8,9

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Kommer försöka mig på ett trehästraslås i denna avdelningen som kryllar av röda markeringar i startlistan och som innehåller en hel del fina ekipage.

Favoriten är 5 La Paradeta som är den av de betrodda hästarna som kommer med på systemet. Han har visat fin form på slutet och kommer med tre raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten vann man enkelt från ledningen efter ha fått bestämma tempot. För två starter sedan vann hon från rygg ledaren. Detta är en allround sexåring som kan vinna lopp på flera olika sätt. Ikväll blir det barfota runt om och det troliga är att man laddar från start och når man till ledningen ökar såklart segerchansen. Förstahäst.

Jag väljer sen att sträcka två ekipage till lägre procent. 8 Cassiopeia 14% och 4 Artemide Zack 9%.

8 Cassiopeia är en häst som tränas av Flemming Jensen och honom har vi varit inne på tidigare i V64 tipsen och ventilerat stallformen kring. Men i denna avdelningen är man inte hårt betrodd och sett till kapaciteten hästen har så ska man räknas tidigt. Kapacitetsmässigt tror jag till och med han är bäst i fältet. Men ikväll finns det såklart några parametrar som drar ner spelprocenten vilket i min bok bara ökar spelvärdet på honom. Spår åtta är såklart inte optimalt, men på pappret ser det ut som många är kvick från start och kan lägga iväg vilket skulle kunna bidra till en tuff öppning på loppet vilket gynnar Cassiopeia som i sin tur kan ta en lugn start. Han har fått tre lopp i kroppen nu och formen bör vara i antågande, dessutom växlar man upp utrustningsmässigt och det blir barfota runt om nu. Tidigt streck för mig till den lägre spelprocenten.

4 Artemide Zack mötte favoriten La Paradeta i den senaste starten. Då galopperade man bort sig, men man var mer betrodd på toton än favoriten. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och till endast 9% är spelvärdet högt i kvällens start. Det blir även barfota runt om ikväll.

Min Vinnare: 5 La Paradeta
Spets efter 500m: 5 La Paradeta
Skrällen: 8 Cassiopeia
Rankingen: A: 5,8,4 B 1,6,7,3 C 9,2

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
5 Valeria Wareco är en häst jag vill varna för, vaknar hon på rätt sida är hon med och gör upp om segern här till endast 9%. För två starter sedan var man inte som bäst men i den senaste starten visade man fin form när man var två bakom Hunter Dragon. Ikväll har man ett bra utgångsläge och kommer laddas iväg från start. Hon trivs bäst i ledningen och kommer man dit ikväll är mycket vunnet. Det som håller ner procenten något är att det ikväll är debut över den längre distansen men får hon fuska bort lite framme i ledningen är man ett givet segerbud. Förstahäst.

9 Becker är en femåring med bra kapacitet och kunnande men han har också svårt att hålla reda på sina ben emellanåt. Det har blivit tre galopper på de fem senaste starterna. Ikväll är det årsdebut och givetivs är detta något tränaren Peter Untersteiner kämpat hårt med under första delen av året hemma i träningen. Becker rapporteras gått ett bra banjobb inför dagens start. Tror vi kommer få se en bra Becker ikväll och jag streckar.

2 Viva la Vida Face kommer från en bra insats i den senaste starten, då vann man enkelt från ledningen via 12,5 sista 500m. Att det är över en månad sedan man startade senast är inget som oroar tränaren Adrian Kolgjini då det även inför senaste starten när man vann var över en månad mellan starterna då också. Viva la Vida Face besitter bra kapacitet och ska ses med bra segerchans men står över på Dagens Dubbel. 

Skrällen är 8 Granit de La Roque. Han avslutade vasst i det senaste starten efter ett längre uppehåll och borde gå framåt en hel del med det loppet i kroppen nu. Den längre distansen ses som en fördel då Granit de La Roque både är stark och har visat bra inställning tidigare. Spåret är såklart en nackdel men skulle det lösa sig ikväll är man en intressant skräll i min bok till endast 4%.

Min Vinnare: 5 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 5 Valeria Wareco
Skrällen: 8 Granit de La Roque
Rankingen: A: 5,8,2 B 8,3,6,1,7,4 C 11,12,10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto