DD Tips Halmstad Lördag 4/7

Publicerad på 1 Jul 2020 - 21:02

DrTrav

DrTrav

1 Jul 2020 - 21:02

På lördagen så avgörs Dagens Dubbel-spelet i Halmstad. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Lördag 4/7
DD-1: 3 Velvet Gio
DD-2: 1,3,4,5,6,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
3 Velvet Gio hade inte ätit eller druckit bra inför starten i Östersund senast men insatsen var ändå riktigt positiv när han knäckte den ledande Cyber Lane men han fick ge sig mot Handsome Brad. Det har gått ett tag sedan det loppet nu men han är stark och rejäl och kan Ulf Ohlsson servera honom ett passande lopp så är han stark den sista biten och då kan det vara läge för en efterlängtad seger..

2 Very Kronos galopperade bort sig i finalen av Silverdivisionen för tre starter sedan. I den efterföljande starten så kom han med en stark avslutning som trea bakom Handsome Brad som vann det loppet. Senast vann han enkelt från ledningen. Han är inte att lita på men han är väldigt kapabel och har han sin dag så går ingen säker här.

6 Cyber Lane svarade för ett av karriärens sämsta lopp senast. Han vek då ner sig rejält från ledningen trots att det inte var något vidare tempo. Han är snabb ut och gäller som spetsfavorit även den här gången och skulle han få styra och ställa där framme i täten så kan han vara bättre än senast.

8 Milligan's School har levererat starka avslutningar i de två senaste loppen. Näst senast så blev det en andraplats och senast så plockade han ner Mellby Free som satt i ledningen. Får han smyga med i ryggar innan han spelar ut slutstöten så kan han nypa en god placering igen.

4 Montdore har inte vunnit på ett tag men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller underprestera så kan han ställa till med en överraskning.

5 Ragazzo Da Sopra gick bra till andraplatsen bakom Flash Håleryd i Åmål senast. Hade det varit en 1000 meters-bana tror man från stallet att han hade vunnit loppet. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han duga en bit mot det här motståndet. Barfota runt om nu är ett plus.

RankingDD-1: A 3 B 2,6,8,4,5,1,9 C 10,7,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
4 Ivory Di Quattro kom med fyra raka segrar inför starten i Harper Hanovers lopp på Solvalla under Elitloppshelgen näst senast. Då gjorde han en strålande insats men Moni Viking var för bra så han fick nöja sig med andraplatsen. Han plockade ner Velten Versailles som satt i ledningen från utvändig position och han var på väg mot en ny vinst men han stumnade till lite samtidigt som The Real Star kom med en härlig avslutning så det slutade med ytterligare ett andrapris. Kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så kan det räcka långt här.

11 Southwind Queen har tagit 25 segrar på 39 starter. Hon levererade en vass spurt till seger senast. Får hon hjälp med att tempot hålls uppe så biter hennes avslutning bra till slut.

5 Ingo tog en färsk spetsseger från ledningen i ett V75 lopp i Kalmar nyligen. Han är väldigt explosiv den första biten och kan med en lyckad start sitta i spets på nytt. Det är en position som han trivs väldigt bra så skulle så bli fallet så kan det räcka till ytterligare en seger.

1 Velten Versailles var blek från ledningen senast. Det är osäkert om man vill testa i spets den här gången med tanke på den svaga insatsen senast men ett passande lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

6 Franklin Face gick bra efter galopp senast. Felfri nu så är han startsnabb fast han får tufft att ta en hel längd på Ingo men löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Lord Flax har varit borta från tävlingsbanorna länge så formen nu är oviss. Får han smyga med i en vettig rygg så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Royal Navy Neo gjorde sitt senaste framträdande för närmare ett år sedan så det kan saknas en del till toppformen. Han hävdade sig väl i V75 ifjol så är han inte alltför ringrostig i comebacken så kan ställa till med en överraskning.

9 Adde S.H. har inte startat på ett tag men han har siktats hit. Han var fin i ett banjobb i fredags meddelar man från stallet. Får han en vettig löpning så kan slå till med en seger.

Ranking DD-2: A 4,11 B 5,1,6,3,7,9,12 C 10,2,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto