DD Tips Halmstad Måndag 13/4

Publicerad på 12 Apr 2020 - 19:32

DrTrav

DrTrav

12 Apr 2020 - 19:32

På måndag avgörs Dagens Dubbel spelet i Halmstad och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Måndag 13/4
DD-1 4 Disco Volante
DD-2 3,5,6

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Disco Volante har varit mycket duktig på sistone och ståtar med tre raka segrar i den högsta klassen. Han är kvick iväg så här tror jag han sitter i spets i ett tidigt skede och sedan ser jag inte någon som ska plocka ner honom.

8 Heart Of Steel är väl förberedd inför comebacken här. Han kan öppna bra men tyvärr drar utgångsläget ner hans chanser här så jag tror inte han når ledningen men löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter fast han får ses främst som ett platsbud.

9 Osterc galopperade bort en andraplats bakom Gulfstream Am kort före mål i Sverigedebuten senast. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Eldorado B. gjorde debut i ny regi för Joakim Lövgren senast och avslutade då okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mellby Drake. Spår lite långt ut här men med lite klaff så kan han nypa en fin placering.

5 Benjamin Evo besitter gott kunnande och har vunnit 9 av 22 starter. Han har varit borta sedan i somras så han behöver troligen loppet så han känns inte segeraktuell här men skulle den klara favoriten komma bort så är han inte så mycket sämre än de andra hästarna som jag har rankat före honom.

3 Martin De Bos har gjort bra prestationer en längre tid. Fint läge så här kan han få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han bli farlig den sista biten.

Ranking DD-1: A 4 B 8,9,7,5,3,6 C 1,12,11,2,10

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
3 Bring Me Bajern har gjort två starter i ny regi för Håkan K Persson och han har vunnit båda från dåliga utgångslägen. Här har han fått ett fint läge och han kan kliva iväg bra från start så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet är mycket vunnet. Blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

5 Shapes har gjort det bra med två vinster och en andraplats efter tre starter hittills. Han är inte så snabb iväg men om Björn Goop kan ge honom en fin resa så kan han blanda sig i segerstriden igen.

6 Matilda Cash är inte att lita på och galopperade bort sig i årsdebuten senast. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget om Conrad Lugauer kan få till en bra styrning.

1 Urgent Face hängde på okej till andraplatsen i ett lopp som vanns av Tycoon Broline senast. Han riskerar att bli över från start men hittar han loss i god tid före mål så kan han ha vissa möjligheter här. Eventuellt första barfota runt om kan vara intressant.

9 Electric Rain kommer ut i årsdebut nu men hon ska vara väl förberedd även om det kan saknas en del till toppformen. Får hon smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli farlig över upploppet.

12 Inox River har fått ordentligt med vinterträning men behöver troligen ett par lopp i kroppen innan han är aktuell för seger och från spår 12 över kort distans behövs det mycket klaff för att han ska ha någon chans.

Ranking DD-2: A 3,5,6 B 1,9,12,4,11,10 C 7,2,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto