DD Tips Halmstad Måndag 2/3

Publicerad på 2 Mar 2020 - 00:53

DrTrav

DrTrav

2 Mar 2020 - 00:53

Dagens Dubbel spelet avgörs på måndagen i Halmstad och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Måndag 2/3
DD1: 2,6,12
DD2: 3 Key West Snapper

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
12 Ecupos Ahla kommer med två raka segrar till den här starten. Näst senast så var han bara tvåa i mål men han fick segern sedan den överlägsna målettan First One In blivit diskad. Gången efter det så var han ute i ett lopp på Åby och kom då med en mycket stark avslutning och var då först i mål. Klaffar det med löpningsförloppet och om han kan få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

9 Valentin (struken) tog sin senaste seger för närmare ett år sedan. Han lever på sin styrka så den långa distansen här är passande. Kan Svend Dyhrberg servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Whirlwind B.R. är en tysk gäst som är ovan med voltstart men från ensam på springspår så kanske Jörgen Sjunnesson kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan bli svår att fånga in. Skulle det inte bli ledningen så tror jag han kan få ett bra lopp i den främre träffen så han kan vara långt framme här.

2 Bastian tog över ledningen med varvet kvar men orkade inte utan fick nöja sig med tredjepriset senast. Kan han få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Okaloosa Bell har två lopp i kroppen och kan vara vassare till den här starten. Hon trivs inte så bra med att springa i ryggar så här söker man sig nog framåt omgående men dödens över lång distans är inte det roligaste så därav rankas hon ner en bit.

Ranking DD-1: A 12,6,2 B 7,10,3,1 C 4,5,11,8,14,13,15

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Key West Snapper har gjort det bra och har tagit två raka segrar på slutet. Senast så synade han dödens med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Fiery Heart och höll även undan för övriga motståndare till seger. Trevligt utgångsläge nu för han är kvick iväg så kan han komma till ledningen smärtfritt så tror jag han har god chans att ta ytterligare en seger här. En viss galopprisk föreligger dock.

4 Eppur Si Muove var duktig vid ett par tillfällen under fjolåret. Han vann bl.a. ett Klass II försök på Halmstad i juli men nu återkommer han efter två månaders frånvaro så formen nu är oviss så jag tror inte han räcker till seger här.

6 Damien Hanover har även han inte startat på ett par månader så det kan saknas en del till toppformen. Vid laddning så kan han öppna bra men jag tror inte han når ledningen men det kanske kan bli dödens fast skulle han trycka på för mycket utvändigt så kanske han faller på ett eget grepp istället.

1 Precious Lord gick okej som fyra i ett lopp som vanns av Bosse Game senast. Bra läge så här kan han få en fin smygare på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig så kan ha vissa möjligheter här.

2 Floalts Cesna gick i mål med sparade krafter senast. Här sitter han i andraspår omgående och med ett bra lopp i en vettig rygg fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 3 B 4,6,1,2,9,10 C 5,8,7 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto