DD Tips Halmstad Måndag 22/6

Publicerad på 22 Jun 2020 - 11:32

DrTrav

DrTrav

22 Jun 2020 - 11:32

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Halmstad. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Måndag 22/6
DD1: 3 Rajah Silvio
DD2: 1,4,6,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
3 Rajah Silvio har årsdebuten avklarad. Han gick då en stark avslutning och var inte långt ifrån segern men Tony Afrika höll undan från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Här tror jag det kan bli tidig ledning och från spets så kan han bli svår att plocka ner om Björn Goop skulle få bestämma en del där framme i täten.

8 Atik D.L. var duktig vid segern näst senast. I den efterföljande starten var motståndet alldeles för tufft i Harper Hanovers lopp på Solvalla och där slutade han oplacerad. Han är stark och rejäl så vid ett tidigt avancemang fram mot dödens så kan han vara med och göra upp om segern här.

5 Zizou kom i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av Southwind Queen senast. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här. Litet minus dock att han ska gå med skor bak den här gången.

6 Kick The Dust Ås har 5 vinster på 12 starter hittills och gör nu en intressant årsdebut. Han har gott kunnande fast det är tufft att begära att han ska gå ut att vinna direkt i comebacken efter så lång frånvaro men jag blir inte förvånad om han gör det.

9 Arapaho Ghostdance var duktig när han tog två raka segrar i april. Han är inte helt att lita på och galopperade bort sig i den sista kurvan senast. Felfri nu så kan han ställa till med en överraskning.

7 Stand By Ken har ett par lopp i kroppen. Han höll farten godkänt som trea i ett breddlopp som vanns av Panther Face senast. Utgångsläget är mindre bra men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter.

10 Dynamit Life kommer från en seger i ett billigt gäng. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han nypa en framskjuten placering men att han ska vinna loppet det tror jag blir tufft.

Ranking DD-1: A 3 B 8,5,6,9 C 7,10,11,2,1,4,12

Dagens Dubbel 2 1609 m Autostart
1 Galant Sisu har gjort bra lopp på sistone från tråkiga utgångslägen. Här har hon fått ett mycket bättre läge och då hon kan lägga iväg bra från start så tror jag hon kan nå ledningen. Skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in.

10 Amelie Grif har galopperat i samtliga starter hon har gjort i år. Hon gick rätt bra som femma bakom Golden Tricks senast. Lyckas hon hålla ordning på benen nu och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan det vara läge för en seger.

6 Award Kronos travade i ledningen senast men i den sista kurvan så tröt krafterna och Dixie Brick tog över ledningen och när hon var slagen så galopperade hon uppgivet. Gången innan det så hade hon ett dåligt utgångsläge över kort distans men hon avslutade mycket vasst i vida spår som fyra bakom Idreamicanfly som drog det längsta strået. Med en liknande spurt här så fäller hon många hästar till slut.

4 Dior Ima har inte så många segrar så här långt men hon har varit ute i en hel del tuffa lopp där hon har skaffat sig nyttig hårdhet. Kan hon få en vettig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

7 Valuta E.W. var ringrostig senast och hon behövde det loppet i kroppen. Nu kan hon vara lite vassare men utgångsläget här drar ner förhoppningarna men med lite klaff så är hon inte borta.

2 Schweppes fick inte med sig något av priskakan i Drottning Silvias Pokal senast. Trevligt startspår nu och får hon en fin resa så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon överraska här.

Ranking DD-2: A 1 B 10,6,4,7,2 C 5,8,3,9

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto