DD Tips Halmstad Måndag 23/3

Publicerad på 23 Mar 2020 - 14:08

DrTrav

DrTrav

23 Mar 2020 - 14:08

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Halmstad och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Måndag 23/3
DD1: 2,3,11
DD2: 3,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
2 Devs Dragon hade haft tre raka segrar inför den här starten om han inte snöpligt galopperat bort vinsten i Klass I finalen på Solvalla näst senast. Han trivs väldigt bra i ledningen så med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Tony Afrika har inte vunnit sedan han tog tre segrar i rad i början av förra året. Han orkade inte riktigt från ledningen i årsdebuten senast utan slutade fyra då. Han kan öppna bra men det kan bli tufft att ta sig förbi tipsettan men han är stark och han tål att göra en del grovjobb i dödens om det skulle behövas.

11 Quite E Wood avslutade starkt men han fick aldrig tag i Chablis D.K. utan han fick nöja sig med andraplatsen senast. Tufft läge här men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

12 Sandsjöns Enzo är utlämnad från det här läget men får han hjälp med tempot så kan han komma in i matchen. Barfota nu är ett plus.

1 Cheerful Rivner har ett par lopp i kroppen nu och kan vara förbättrad till den här starten. Innerspåret här är inte optimalt för henne för hon riskerar att hamna rätt långt ner men om det löser sig med en lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

Ranking DD-1: A 2 B 3,11,12,1,10 C 8,7,6,5,4,9

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
3 Demolition Man F. var duktigt när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens över den korta distansen näst senast. Gången efter det blev det också dödens men över lång distans och det blev för tufft. Nu är det kort distans igen och ett bra läge så med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

12 M.T.Mighty Winner är van vid betydligt tuffare motstånd än det här. Iskallt läge här drar ner förhoppningarna men vid överpace och lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå.

10 Zio Tom Jet kan bli farlig om han kan få gå med i bra ryggar och få spara speeden fram till upploppet. Löser det sig med positionerna och om han kan få vänta med slutstöten så långe som möjligt så kan det räcka långt här.

1 Can Lane har varit borta länge och han har varit struken inför en tilltänkt start i januari så det kan saknas en del till toppformen. Skulle han få bestämma en del i ledningen så kan han ha chans direkt i comebacken här.

2 Bastian T. avslutade positivt som tvåa i ett lopp som vanns av Cheri De Vie senast. Trevligt läge här och med en bra spurt så kan han duga en bit mot det här gänget också.

9 Diamondwind gör första starten sedan oktober så han kan behöva loppet men med lite klaff så kan han ställa till med en överraskning direkt i återkomsten.

Ranking DD-2: A 3 B 12,10,1,2,9,8,7,4 C 6,11,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto