DD Tips Halmstad Torsdag 2/7

Publicerad på 1 Jul 2020 - 14:48

DrTrav

DrTrav

1 Jul 2020 - 14:48

På torsdagen så avgörs Dagens Dubbel spelet i Halmstad. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Torsdag 2/7
DD-1: 1,2
DD-2: 5,7,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
1 Gina Mearas fastnade med sparade krafter näst senast. Senast så fick hon trava först i andraspår och där framme i ledningen så öppnade Ies Elisabet upp en stor lucka ner till övriga motståndare fast sedan tröttnade ledaren rejält där framme och då sög hon sig närmare och spurtade sedan ner sitt motstånd till en lätt seger. Hon kan öppna fort och med spetsläge här så kan hon leda loppet länge över den korta distansen.

2 Golden Tricks kommer med två raka segrar. Hon vann från dödens näst senast och i uttagningsloppet inför denna final så kom hon till spets på den sista bortre långsidan och från den positionen vann hon sedan enkelt. Det kan bli dödens igen men hon är stark och hon tål att göra en del grovjobb så hon kan bli att räkna med på nytt.

4 Sashay My Way hade inför den senaste starten två raka galoppmisslyckanden i raden. Hon höll då ihop aktionen och hon spurtade sedan in till en rätt säker seger. Felfri nu så har hon gott kunnande och då kan det räcka en bit här.

9 Grande Diva Sisu fick ge sig från ledningen när Sashay My Way avslutade bra senast. Får hon smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon ha vissa möjligheter här.

6 Galant Sisu har efter uttagningsloppet där hon blev tvåa bakom Digital Pro bytt tränare från Per Nordström till Björn Goop. Hon är kvick iväg så här borde hon kunna ramla ner i en hygglig position och med rätt resa här så kan hon vara långt framme.

5 Matter Of Fact höll farten positivt som tvåa bakom Gina Mearas senast. Nu aviseras det barfota runt om och det kan lyfta henne ett snäpp så får hon en fin löpning så kan hon ställa till med en överraskning.

10 Waiting Hill Hall fick inte tag i Golden Tricks senast men hon var duktig tvåa bakom denne. Blir det överpace på loppet så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon nypa en framskjuten placering.

Ranking DD-1: A 1,2 B 4,9,6,5,10 C 7,8,3

Dagens Dubbel 2 3140 m Voltstart
13 Tuxedo Bi var duktig vid seger i Frankrike senast. Gången innan det så blev Ble Du Gers för svår men han gjorde det bra som tvåa. Med lite klaff och om Rick Ebbinge kan få till en bra styrning så fäller han många hästar till slut.

5 Lucky Base har gjort tre starter i Hans Crebas regi. Två vinster och en fjärdeplats har det blivit. Han trivs inte i ryggar så det är ledningen som gäller för dödens över den dryga distansen är tufft. Kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan det räcka en bit här.

7 Inspector kommer till den här starten med formen på topp. Springspår nu så kan Björn Goop hitta ner i en hygglig position så kan han duga en bit mot det här motståndet. Han provar den långa distansen för första gången men halvvarvet kortare har fungerat väl tidigare så det ska nog gå bra också.

1 Townshend Broline gjorde en mycket bra insats när han vann ett V86 lopp på Åmål senast. Nu är motståndet av en annan klass men får han smyga med i en vettig rygg så kan han ställa till med en överraskning här om det löser sig med positionerna.

8 Indy D. kördes väldigt avvaktande fast han avslutade sedan positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Elmo Ice näst senast. Han är ute över en passande lång distans så får han ett vettigt lopp så kan han slå till med en seger.

11 Vischio Holz har årsdebuten avklarad och det kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han gick bra som tvåa då men Hurricane Silas höll undan. Han lever mycket på sin styrka och kan Carl Johan Jepson servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

6 Grift J.R. gjorde debut på svensk mark senast. Den slutade på bästa vis när han dansade undan till en överlägsen seger. Det är tuffare motstånd nu men skulle ett par av de mer betrodda hästarna ha en sämre dag så kan han ha vissa möjligheter att upprepa bedriften här.

Ranking DD-2: A 13,5,7 B 1,8,11,6,14,15,2 C 10,12,4,3,9

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto