DD Tips Jägersro 10/4

Publicerad på 9 Apr 2021 - 10:01

DrTrav

DrTrav

9 Apr 2021 - 10:01

DD Tips Jägersro Lördag 10/4

DD1: 1,3,9,10
DD2: 7 Cyber Lane

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Oxidizer är en sexåring man måste gilla, en riktigt klassisk typ som gjort det bra på slutet. Tre segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna säger en hel del om hans kapacitet. Oxidizer är stark och rejäl och tål att göra en hel del själv under loppen. Utgångsläget ikväll är inte det bästa men det är inte lika avgörande för Oxidizer som för andra hästar. Kapacitet finns för att vinna detta utvändigt om ledaren. Given förstahäst.

1 Demon Ima är en en segervan kille som har sju segrar på sina tolv starter. Inför den senaste starten hade man dessutom fem raka segrar på kontot. Nu kliver man upp i klass något men detta är en häst vi inte sett botten i än känns det som. Vid sin hittills enda start från innerspår spetsade han enkelt och taktiken från kusk och tränare Johan Untersteiner lär bli densamma ikväll. Givet streck på kupongen.

Skrällen är 9 Rackham. I den senaste starten var det årsdebut och det blev galopp. Men med det loppet i kroppen bör man gått framåt en hel del till kvällens start. Givetvis krävs en del tur längs vägen men med minsta klaff är detta en häst jag vill betala för.

3 Pere Ubu har haft framspår två gånger på V75 på slutet och har vid båda tillfällena öppnat kvickt och tagit hand om ledning. Det har sedermera resulterat i en seger och en tredjeplats. Taktiken borde vara densamma ikväll och även om han går upp lite i klass så ska man inte nonchaleras helt. Tar man sig till ledningen är mycket vunnet. Skräll.

Min Vinnare: 10 Oxidizer
Spets efter 500m: 1 Demon Ima / 3 Pere Ubu
Skrällen: 3 Pere Ubu
Ranking: A 10,1 B 9,3,5,6,4,2 C 11,8,7,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi spiken på Dagens Dubbel, 7 Cyber Lane. Detta är en topphäst som vid flera tillfällen visat varför han tillhör de bästa. Ikväll är det årsdebut men det är inget som ska ses som något negativt i Cyber Lanes fall. Han brukar nämligen prestera bra direkt när han kommer ut efter vila. Motståndet är inte heller det värsta här, utan lever bara Cyber Lane upp till sina förväntningar ska detta vara en bra segerchans. När man har 10-0 i inbördes möten på värsta motbudet Racing Mange så finns det inget annat att göra än att hamra in den avslutande spiken.

Motbud
6 Racing Mange har sin årsdebut avklarad och det blev seger direkt trots att han fick göra jobbet i dödens större delen av loppet. Tränare Joakim Lövgren har fin form på stallet vilket brukar smitta av sig. Racing Mange kan öppna kvickt om man laddar iväg och ska ses i min bok som den troliga ledaren av loppet. Från ledningen har man två segrar på fem försök i Sverige. Givet streck på kupongen om man garderar.

Nämner även 1 Osterc som har fått ett spännande smygläge ikväll. I den senaste starten visade man fin form och ska ha gått framåt med loppet i kroppen. Lättas även i balansen inför ikväll, kommer smyga med och med lucka kommer man passera många. En riktig kantboll till 2% för den som garderar.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m: 6 Racing Mange
Skrällen: 1 Osterc
Ranking: A 7 B 6,1,9,2,10,5,8 C 3,4,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto