DD Tips Jägersro 13/5

Publicerad på 12 Maj 2021 - 22:23

DrTrav

DrTrav

12 Maj 2021 - 22:23

Dagens Dubbel Jägersro 13/5

DD-1 1.7.9
DD-2 2 Tae Kwon Deo
3 rader x 50kr = 150 kr

DD-2 1.7.9
DD-2 3.9
6 rader x 30 kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m Volt
1 Alfas Kennedy har hittat en väldigt lämplig uppgift och står ensam på den främre volten med de värsta motbuden på 40 meters tillägg och kommer att sitta i ledningen bara han sköter sig. Vid felfri avgång lär Joakim Lövgren köra på i jämnt tempo där framme och då kommer det blir väldigt svårt för konkurrenterna att ta in försprånget trots den dryga distansen. Givet förstastreck men jag litar inte fullt ut på hästen som har hög galopphistorik och jag vill ändå plocka med två hästar på den bakre volten.

7 Tony Afrika är klart fartfylld och har varit betrodd vid två raka starter. Näst senast var han inte alls bra för dagen när han kastade in handduken från ledningen över kort distans. Senast testade man hästen med bike för första gången och han hade inte riktigt stilen med sig den gången när han slutade tvåa bakom Sandsjöns Enzo. Nu har han fått två lopp i kroppen och han borde ha gått framåt formmässigt och har han bara stilen med sig nu är det en allvarlig utmanare.

9 Zizou gav ett jättefint intryck vid segern för fyra starter sedan och det syntes redan i värmningen att hästen kommer att svara för en riktigt bra prestation och mycket riktigt vann han från ledningen i överlägsen stil i ett enklare gäng. Intrycket därefter har inte varit lika bra men han har varit ute mot tuffa hästar hela tiden och han har alltid en vass avslutning när han får spara sin speed och förhoppningsvis kan han lifta med i bra ryggar nu.

6 Master Sea har bra form och skulle kunna slå till en bra dag och 10 Arnie Express avslutade vasst senast och är tänkbar även om lång distans känns som ett minus.

Jag nämner även 5 Ingesson som har bra form och trivs över distansen.

Min Vinnare: 1 Alfas Kennedy
Spets efter 500m: 1 Alfas Kennedy
Skrällen: 9 Zizou
Rankingen A: 1.7.9 B: 6.10.5.4.12.11 C:8.3.2

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
2 Tae Kwon Deo var en tänkbar elitloppsdeltagare och det vara många som var spända på årsdebuten senast men han var inte alls bra för dagen. Det var en knepig och trög stil och han var totalt chanslös som storfavorit och lämnade många frågetecken för framtiden. Om hästen presterar på den nivån han kan är det här en väldigt bra uppgift och då vinner han loppet. Han kommer säkerligen att vara förbättrad nu och får spelarnas förtroende igen men som trolig storfavorit är det inget jag kan gå på med intrycket senast i bakhuvudet.

9 Shocking Superman har också varit en besvikelse hittills i regi Robert Bergh med tanke på det höga kunnandet han besitter men jämfört med årsdebuten var ändå det senaste lopp ett rejält kliv framåt. Han borde ha gått framåt ytterligare till den här starten och nu känns det som att han är redo för en riktigt bra prestation och Tae Kwon Deo får inte ha en dålig dag om han ska kunna stå emot Shocking Superman den sista biten.

Jag plockar även med 3 Lucifer Lane som besegrade Shocking Superman senast de möttes efter en passande resa och om Tae Kwon Deo inte är förbättrad nu skulle han kunna slå till igen när Shocking Superman har bakspår över den korta distansen.

Min Vinnare: 2 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 2 Tae Kwon Deo/1 Maze Runner
Skrällen: 3 Lucifer Lane
Rankingen A:2.9 B:3.1.4.5.6 C.8.7.10

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto