DD Tips Jägersro 16/1

Publicerad på 16 Jan 2021 - 13:17

DrTrav

DrTrav

16 Jan 2021 - 13:17

DD Tips Jägersro Lördag 16/1.

DD1: 4,7,12
DD2: 2,3,6,8

12 rader x 30 kr = 360 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Emilion gör ikväll en intressant Sverigedebut. Detta är en sexåring som vet hur det är att vinna travlopp. Han har nämligen vunnit 12 av sina 30 starter i karriären. Ikväll är det för första gången Björn Goop sätter sig i vagnen bakom Emilion, vilket är intressant. Jag är inne på att Björn kommer få bra fart på denna herre och från ett bra utgångsläge sitter man bra på det från start. Är med och göra upp om segern här. Förstahäst.

7 Love Håleryd har vunnit 10 av karriärens starter. Han kan öppna rätt bra och ska räknas tidigt här då han blivit nedstruken ett hack.

Skrällen för mig är 12 Payet D.E. som inte haft någon tur med spårlottningen. Payet D.E. har fin form och skulle det bli bra fart på detta loppet kommer Hanna Lähdekorpis travare gynnas. Till endast 4% är det en skräll jag väljer att betala för.

Min Vinnare: 4 Emilion
Spets efter 500m: 7 Love Håleryd
Skrällen: 12 Payet D.E.
Ranking: A 4 B 12,7,6,2,10 C 9,5,8,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Don Cash är en bra sexåring som i min bok står på tur för seger. Han har gått bra på slutat utan att fått sätta nosen först över mållinjen. Ikväll har man framspår och man är hyfsat kvick från start och hittar man en bra position härifrån kommer man på hemmabanan vara med och utmana om segern. Enbart 11% i skrivande stund. Förstahäst.

2 Romero gjorde ett bra lopp senast utan att kunna rå på vinnaren Mamba. För två starter sedan gick man starkt efter galopp. Ikväll har man ett bra utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. Från stallet låter man uppåt och meddelar att man tror på en bättre insats än senast, och tycker man ska kunna vara med och segerstrida här.

8 Bravo Santana har ett tufft utgångsläge men man är väldigt kvick från start och man kommer ladda iväg vad som går härifrån, i hopp om att få en vettig position. Ser det heller inte som en omöjlighet att det slutar med att man sitter i ledningen även om det inte är mitt favorit scenario. Man är kapabel och löser det sig bara från start är man intressant här. Den låga spelprocenten är såklart inbakad med det tuffa utgångsläget.

3 Oxidizer var inte som bäst senast, men visade fin form innan det då han spurtade bra som tvåa bakom Billi Time för två starter sedan. Detta är en sexåring som tidigare visat bra kapacitet. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången i Sverige, vilket är intressant. Man öppnar även upp för att utrusta Oxidizer med helstängt huvudlag. Det skulle i så fall innebära full laddning från start och lyckas man nå ledningen blir man tuff för övriga att plocka ner. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 6 Don Cash
Spets efter 500m: 3 Oxidizer/8 Bravo Santana
Skrällen: 2 Romero
Ranking: A 6,2,3 B 8,11,5,7,1,12,9 C 10,4

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto