DD Tips Jägersro 17/8

Publicerad på 17 Aug 2021 - 11:00

DrTrav

DrTrav

17 Aug 2021 - 11:00

Dagens Dubbel Jägersro 17/8

DD-1 4,5,6
DD-2 3,5,12

9 rader x 25kr = 225kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Excuse Me galopperade redan innan bilen släppte fältet senast och tappade mycket mark, men hon visade dock i upphämtningen att formen sitter där. Hon tål att göra en hel del jobb själv under vägen. För två starter sedan vann man från dödens på ett bra sätt. I en öppen avdelning är detta mitt första streck.

6 Aurora Show fick ett omöjligt lopp senast och den prestationen är inget att säg om och har nu till kvällens start fått lite återhämtning. Kunnande finns och att det ikväll är autostart ses som ett plus. Det är anmält amerikansk vagn precis som vid segern för tre starter sedan skulle det lösa sig med positionerna under loppet ikväll är hon ett givet segerbud.

Skrällen är 4 Baltimora Spav som visade i den senaste starten att formen är god. Hon avslutade då vasst och ska från ett bra läge i ett öppet lopp inte nonchaleras. Kommer kunna sitta bra på det direkt ifrån start och till 3% är hon en skräll jag gärna betalar för i omgången.

Nämner även 3 Valeria Wareco är kvick iväg från start och den som troligen tar hand om ledningen initialt. Hon har visserligen inte startat på ett tag men är hon väl förberedd inför loppet skulle det vara spännande att se om man provar att köra i ledningen ikväll.

10 Kattis J.Boko är ett fyraårigt sto som kanske trivs som bäst när hon får var med i den främre träffen. Men kunnande besitter hon och ikväll möter hon hästar som Kattis J.Boko står sig bra mot. Löser det sig bara från bricka tio med positionerna kommer hon vara med och utmana om segern ikväll.

Min Vinnare: 5 Excuse Me
Spets efter 500m: 3 Valeria Wareco
Skrällen: 4 Baltimora Spav
Ranking: A 5,6 B 4,3,10,2,12,8 C 1,9,7,11

V64-6 2140m volt
12 Ferrari Sisu är en rejäl sexåring som ikväll har en tuff uppgift framför sig med 40 meters tillägg. Han var Derbytvåa 2019 och börjar hitta tillbaka till toppformen nu. Kapaciteten och kunnandet är högt, han har fått två lopp i kroppen nu och stod för en bra avslutning Malmö Stads Pris senast. Strular det inte för mycket från sitt bakspår ikväll har Ferrari Sisu kapacitet för att runda samtliga.

3 Red Mile Brodde visade bra formintryck senast när han avslutade sylvasst från en position långt ner i kön senast. Han kan öppna kvick och är ikväll den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Det som talar emot Red Mile Brodde en aning är att han inte visat upp den där blixtrande inställningen när det ska avgöras i loppen. Men kanske är det dags att visa upp det ikväll.

Skrällen är 5 Cobbys Olifant som såg bra ut i comebacken senast och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en held del. Han tål att gå i ett jämnt hårt tempo och streckar man utanför de två ovan nämnd tidigare är detta en skräll som inte ska nonchaleras.

Min Vinnare: 12 Ferrari Sisu
Spets efter 500m: 3 Red Mile Brodde
Skrällen: 5 Cobbys Olifant
Ranking: A 12,3 B 5,7,2,4,6,1,9 C 10,11,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto