DD Tips Jägersro 19/1

Publicerad på 19 Jan 2021 - 17:43

DrTrav

DrTrav

19 Jan 2021 - 17:43

Dagens Dubbel Jägersro 19/1

DD-1 4.6.10.11
DD-2 6 Inertial

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
4 La Paradetta är snabb från start men jag tror inte att Kevin Oscarsson lyckas att svara ut 6 Aronia som kan flytta på sig riktigt snabbt när bilen släpper vingarna. Hon borde däremot kunna hitta ner i ledarryggen eftersom det inte är några kanoner invändigt och när hon är som bäst är hon riktigt bra. Hon känns lite ojämn men motståndet är lättare den här gången och med minsta klaff blir hon farlig här.

6 Aronia är den troliga spetshästen och har visat fin form på slutet och har vunnit vid de två senaste tillfällena man har kört i ledningen. Det är tuffare emot den här gången men om man får bestämma lite där framme igen kan man hålla undan på sin fina form.

10 Au Revoir Font är anmäld med bike vilket känns intressant och hästen håller fin form. Det behövs lite tempo för att komma till över den korta distansen men hon ska räknas tidigt. Hon var fantastiskt fin vid segern i ett enklare gäng för två starter sedan och var minst lika fin i ett betydligt tuffare lopp i sin senaste start och över medeldistans hade det varit en toppchans här. Ändå väldigt tidig och knappt förstastreck trots det besvärliga läget.

11 Gaya De Pervenche har ett högt grundkunnande men visar det inte varje gång. En bra dag kan hon mycket väl svepa hela fältet men senast förlorade hon som storfavorit och det där rätta trycket fanns inte vid den starten. Hon är säkert förbättrad till denna starten och är med långt framme.

Min Vinnare: 10 Au Revoir Font
Spets efter 500m: 6 Aronia
Skrällen: 4 La Paradetta
Rankingen A:10.4.11.6 B: 8.7.9.3.1 C:5.2

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
6 Inertial håller en fantastiskt fin form och om luckan hade kommit tidigare i sin senaste start hade han troligen inkasserat sin tredje raka seger. Han kan öppna riktigt snabb från start och det är inte otänkbart att man laddar för ledningen och kör där. Jag vet dock att man tidigare har sagt att hästen passar bättre i ryggar över medeldistans och jag tror att man laddar från spets för antingen söka sig ner i ryggen på 4 Neelix eller för att släppa till 7 Nero Maximus i ett senare skede. Oavsett upplägg tycker jag att det är en bra chans att vinna här och det är mitt förstastreck och jag väljer att spika på Dagens Dubbel.

4 Neelix ska räknas från ledningen och Adrian brukar vara offensiv från start och lär göra vad han kan för att svara ut 6 Inertial från start. Från spets ökar segerchansen men jag tror att det kan bli tufft att hålla hela vägen in i mål.

Skulle 7 Nero Maximus lyckas köra framåt och överta ledningen är det hästen att slå men det finns risk för att han kommer att få göra jobbet utvändigt ledaren och även om hästen är bra nog att vinna den vägen måste hästen tävla på topp för att lyckas med det.

9 Infinitus såg stum ut den sista biten i sitt senaste lopp men motståndet var tufft och han fick gå i ett tufft tempo i ledningen efter att ha pressat sig till tät efter 600 meter i ett lopp där Indras Secret segrade. Näst senast vann man i fin stil i ett enklare gäng och i ett litet fält ska man räknas tidigt och det kommer säkerligen bita bra ute i spåren över upploppet.

1 Adriago Trot är inte så tokig och om innerspåret inte blir en fälla kan han kanske överraska här.

Min Vinnare: 6 Inertial
Spets efter 500m: 4 Neelix
Skrällen: 1 Adriago Trot
Rankingen A: 6.7.9.4 B:1.3.10 C:5.8.2

Lycka till med spelet


Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto