DD Tips Jägersro

Publicerad på 24 Aug 2021 - 12:31

DrTrav

DrTrav

24 Aug 2021 - 12:31

Dagens Dubbel Jägersro Tisdag 24/8
DD-1 3 Calgary Games
DD-2 2.11.7
3 rader x 60kr = 180kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
3 Calgary Games får ses som en av huvudkandidaterna till att vinna Kriteriet.
Den obesegrade talangen har dessutom fått ett perfekt läge bakom bilen och kan köra till tät omgående. Med tanke på vad han har visat trots sin orutin så har jag mycket svårt att se hur någon ska kunna utmana och allt tyder på att calgary Games kan inkassera sin sjätte raka seger.
Motbud
10 Mister Hercules är den främsta utmanaren på förhand och han har tjänat 2.7 miljoner jämfört med Calgary Games 185.000. Det har dock inte flutit på perfekt på slutet och han har inte levererat på samma sätt som under fjolåret. Det fanns mycket krafter kvar när galoppen kom senast och vid en bra dag skulle han han kunna utmana min spik trots utgångsläget.
4 Berra Steel håller toppform och kommer hit med tre raka segrar. Han kan öppna riktigt fort från start och det är ingen vågad gissning att Wäjersten kommer att ladda från början för att kunna hitta ner i ryggen på 3 Calgary Games och få en perfekt resa bakom favoriten.
1 Head Run är endast spelad till 1% i skrivande stund och skulle kunna vara en rolig skräll för de som vill gardera. Han har fått ett passande spår och borde kunna lifta med från innerspåret och få en bra resa. Skulle han få fritt över upploppet är han inte alls så tokig och skulle kunna vara med och slåss om en plats i finalen.
2 Digital Races och 7 Black and Quick är också tänkbara skrällar om favoriten mot förmodan sviker.
Min Vinnare: 3 Calgary Games
Spets efter 500m: 3 Calgary Games
Skrällen: 1 Head Run
Rankingen A:3 B: 10.4.1.2.7.9 C: 8.5.11.6
Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
2 Titan Yoda är en häst jag verkligen har tagit till mig och jag kan inte annat än tippa honom överst i rankingen från ett bra utgångsläge. Han kommer troligen inte att hitta till någon ledning även om han förmodligen kan öppna Snabbare än vad han visat hittills. Han är dock rejäl och jag tror vi kan förvänta oss en stark slutrunda av Titan Yoda oavsett. Formen är bra och han kunde inkassera årets femte seger i den sjätte starten senast.
11 Chiru är bäst i fältet och kommer hit med två raka segrar i raden och han har imponerat i år. Intrycket har varit mycket bra och även om läget blev dåligt så finns det gott om tid att söka sig framåt och hans tyngd kan bli avgörande tillslut. Han gick en makalös tid över distansen under elitloppshelgen och utmanar främst.
7 Parker har hög kapacitet men gör bort sig med galopp allt som oftast. Det verkar som att mana mixtrar med balansen till den här starten och ska testa barfota samt bike och skulle det falla väl ut kan Parker bli en obehaglig överraskning för spelarna.
6 Staro Obrigado öppnar över medel och jag håller honom som knapp spetsfavorit i loppet. Senast blev det en galopp när han startade med opassande förutsättningar över kort distans men nu ser det ut att vara en bättre uppgift på pappret. Han har visat utveckling och form under året och har bland annat vunnit på V75 och skulle han dessutom hitta till ledningen blir han svårpasserad.
5 Kissinger Boko vill man nog åtminstone prova med från start för att hitta till ledningen. Han har svarat för några starka insatser under året och framför allt på V75 när han fick gå i ledningen och trots att han fått ladda iväg flera gånger på grund av alla omstarter så lyckades han ändå vinna loppet bekvämt och med en liknande insats räcker han långt.

Min Vinnare: 2 Titan Yoda
Spets efter 500m: 2 Titan Yoda / 5 Kissinger Boko / 6 Staro Obrigado
Skrällen: 7 Parker
Rankingen A: 2.11.B:7.6.5.12.4 C:9.1.8.3.10
Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto