DD Tips Jägersro 22/12

Publicerad på 21 Dec 2020 - 22:15

DrTrav

DrTrav

21 Dec 2020 - 22:15

Dagens Dubbel Jägersro 22/12.

DD-1 3.5
DD-2 1.2.3

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
Ett lopp över kort distans där jag testar att gå kort på två startsnabba hästar som jag tror får spets och ledarryggen, även om det finns en viss risk att det blir utdragen körning mot varandra.

5 Romero har blivit nedstruken ett spår vilket ökar möjligheten att ta sig förbi 3 It’s Time i starten. Jag håller hästen som knapp spetsfavorit och hoppas att det inte blir alltför utdragen körning för att nå den positionen. Hästen är inte att lita på och har tre galopper i raden men har visat form när man varit felfri. Når man bara ledningen och håller sig i trav denna gång ska det vara goda möjligheter att segra här. Jag var inte långt ifrån att chansspika denna gång men galopperna oroar såklart.

3 It’s Time är snabb från start och skulle Romero göra bort sig från start blir jag inte förvånad om man leder det här loppet från start till mål. Det finns chans att man håller spets oavsett men mitt huvudscenario är Romero går felfritt och att man kan utnyttja startsnabbheten för att få positionen bakom 5 Romero och då blir man farlig med luckan över upploppet.

12 Redneck Woodland har såklart chans att vinna ett sådant här lopp och skulle gynnas kraftig om det skulle bli körning mellan mina två streck på kupongen. Senast var man ute på V75 och var dålig för dagen och det är en häst som har problem med humöret. Jag står över denna gång på läget och med den insatsen på näthinnan av kostnadsskäl, väl medveten om att den kan vinna ett sådant här lopp om hästen löper upp till sin kapacitet.

1 General Lee har jag egentligen ganska dålig koll på men hästen har gått bra i Tyskland och är säkert en rätt så bra häst men här blir man över från start och känns inte speciellt het för mig trots allt.

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
Ett öppet lopp som känns streckkrävande om man väl börjar att gardera. Men på Dagens Dubbel väljer jag tre streck. 

3 Zoccoloduro O.P är stark och rejäl och klart gynnad av distansen och blir med viss tvekan min förstahäst i loppet. Formen känns ändå som ett litet frågetecken och man kommer dessutom från en galopp i sin senaste start. Man har dessutom varit klart bättre med barfotabalans och det är ett frågetecken hur mycket det påverkar att behöva gå med skor nu. Är formen på plats och om det fungerar med skor är man bra nog att vinna detta den tunga vägen.

2 Express A.P är snabb från start och borde kunna hitta ledningen här och har presterat bra mot vettigt motstånd i Danmark och man visade sin kapacitet när man vann Derby Consolation i somras. Ledningen på Jägersro är alltid en fördel och får man inte alltför mycket press under vägen kan det bli en svår nöt att knäcka.

1 Vexil Kronos kommer få en bra resa då man borde kunna ta rygg på Express A.P och har en vass spurt att använda sig av. Senaste var man ute i ett tufft sällskap och kunde inte blanda sig i någon segerstrid men man visade form starten innan dess när man fick fritt över upploppet och avgjorde loppet. Det är tufft emot denna gång också men får man bara fritt över upploppet kan man skrälla här. Distansen är förmodligen ett minus dock.

11 Ornello är stark och rejäl men känslan är att man gör sina bästa lopp i ledningen och läget är besvärligt här. Behöver tempo för att komma in i matchen men ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 3 Zoccoludoro O.P
Spets efter 500m: 2 Express A.P
Skrällen: 1 Vexil Kronos
Rankingen: A:3.2 B:1.11.6.7.9.5.10. C4.12.8

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto